transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2015

Carrefour Romania in Mega Mall - al 10-lea hipermarket Carrefour din Bucuresti, cel mai mare magazin din retea

Carrefour Romania in Mega Mall - al 10-lea hipermarket Carrefour din Bucuresti, cel mai mare magazin din retea

Carrefour România a deschis recent cel de-al 10-lea hipermarket Carrefour din București și al 28-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Mega Mall.

„Carrefour Mega Mall reprezintă cel mai modern hipermarket al rețelei noastre de magazine, aducând noutăți în zone precum cele de carte, cosmetică sau IT ce conturează un mediu de cumpărături cât mai plăcut pentru clientul modern. Pe lângă zone dedicate relaxării și copiilor, așa cum găsim la raionul de cărți sau la casa dedicată familiei, bucureștenii se pot bucura de o gamă variată de servicii și, desigur, de cele mai bune prețuri” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Mega Mall: adresă: Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5; gama de articole: aproximativ 50.000; locuri de muncă create: 336; laboratoare de fabricaţie proprii: măcelărie, gastronomie, brutărie, cofertărie; orar magazin luni-duminică: 8:00-22:00; suprafață de vânzare: 8.000 m2; locuri de parcare subterane și supraterane: 3.000.

Carrefour Mega Mall beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică și a emisiilor de dioxid de carbon: iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%;sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an; căldura generată de sistemul de refrigerare este redirecționată către spațiile de depozitare anexe magazinului, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour deține 176 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 94 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar