transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-01-2015

Carrefour sarbatoreste Zilele Sanatatii

Carrefour sarbatoreste Zilele Sanatatii

În perioada 22-29 ianuarie 2015, Carrefour România sărbătoreste Zilele Sănătătii printr-o serie de evenimente tematice desfăsurate în magazinele din toată tara. Astfel, clientii vor avea ocazia să se bucure de sesiuni profesioniste de fitness, teste de sănătate, programe educative pentru copii si multe alte surprize interactive.

Zilele Sănătătii la Carrefour se adresează tuturor persoanelor interesate de un stil de viată activ, printr-un program de activări pe teme de nutritie, sport si sănătate, precum: degustări de produse recomandate pentru echilibrul energetic: fresh-uri, iaurturi, fructe si legume; testarea tensiunii; educatia privind igiena dentară; testarea sănătătii corporale; consiliere sportivă si demonstratii interactive.

Zilele Sănătătii sunt realizate în parteneriat cu specialisti din domeniu care se alătură miscării Carrefour, încurajând clientii să opteze pentru un mod de viată sănătos în fiecare zi.

“Ne bucurăm să organizăm această serie de actiuni si anul acesta, cu atât mai mult cu cât Carrefour promovează în mod sustinut o nutritie echilibrată si activtăti sportive. În această perioadă le-am pregătit clientilor nostri foarte multe surprize si demonstratii sub umbrela Zilelor Sănătătii, prin care ne dorim să îi motivăm să facă miscare si să aibă o energie pozitivă în fiecare zi.”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Pe lângă activările din magazin, Carrefour România si specialistii World Class pun la dispozitia consumatorilor sfaturi zilnice pentru o viată sănătoasă, disponibile pe pagina oficială de Facebook Carrefour România.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa.

De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 170 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 89 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar