transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-06-2015

Fa devine partenerul oficial al Federatiei Romane de Rugby

Fa devine partenerul oficial al Federatiei Romane de Rugby

Henkel România, prin marca Fa, si Federatia Română de Rugby anuntă semnarea primului parteneriat strategic pentru sustinerea performantei în rugby-ul românesc, unul dintre cele mai curajoase si energice sporturi de echipă. 

Astfel, Fa, prin gama sa dedicată bărbatilor Fa Men Xtreme, îsi propune să sprijine valoarea, performanta si pasiunea jucătorilor de rugby din România, investind în viitorul echipelor nationale si în drumul lor spre victorie. 

“Fa este o marcă cu o traditie îndelungată în România si ne bucurăm să ne asociem cu un partener cu o istorie puternică, pentru a încuraja performanta si pasiunea pentru miscare”, declară Gabriel Barbu, General Manager, Divizia Beauty Care, Henkel România.

Dezvoltată special pentru bărbatii activi si care îsi doresc prospetime si performantă extremă, colectia Fa Men Xtreme oferă produse de îngrijire a corpului precum anti-perspirante (roll-on, stick, deo-spray) si geluri de dus din gamele Xtreme Heat Control, Polar, Sports, Muscle Relax, Refresh 5 si Cool.

"Rugby-ul românesc îsi alege partenerii cu grijă. Acestia trebuie să împărtăsească sistemul de valori care este baza acestui sport si filosofia de viată pe care el o reprezintă. Ne bucurăm să avem alături de Federatia Română de Rugby o companie prestigioasă, care pune accent pe calitate si respect si alături de care vom materializa proiecte care să ne reprezinte", declară Haralambie Dumitras, Presedintele Federatiei Române de Rugby.

Henkel operează la nivel mondial cu cele mai importante branduri si tehnologii în trei domenii de activitate: Laundry & Home Care, Beauty Care si Adhesive Technologies. Fondată în 1876, Henkel detine pozitii de conducere la nivel global pe piată atât în afacerile de consum, cât si în cele industriale cu branduri bine cunoscute, cum ar fi Persil, Schwarzkopf si Loctite. Henkel are aproximativ 50.

000 de angajati si în anul fiscal 2014 a raportat vânzări de 16,4 miliarde de euro si un profit operational ajustat de 2,6 miliarde de euro. Actiunile preferentiale Henkel sunt listate în indicele bursier german DAX.

Federatia Română de Rugby este forul care coordonează sportul cu balonul oval la nivel national. Rugby-ul românesc are o vechime de peste un secol, fiind unul dintre putinele sporturi de echipă la care România a fost reprezentată la toate editiile Cupei Mondiale. În toamna acestui an, Stejarii - echipa natională de seniori - participă a opta oară la cea mai importantă competitie internatională, Rugby World Cup, găzduită de Anglia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aek
Woah nelly, how about them applse!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar