transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2015

Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat strategia de responsabilitate sociala

Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat strategia de responsabilitate sociala

Fundatia Carrefour si Carrefour România au prezentat recent strategia de responsabilitate socială a retailerului si proiectele de CSR sustinute în România. Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta socială pentru persoanele fără adăpost.

La evenimentul menit să prezinte planurile si eforturile Carrefour în domeniul resposabilitătii sociale au participat ambasadorul Frantei în România, François Saint-Paul, directorul general Carrefour România, Jean Baptiste Denoncourt si  Presedintele Samusocial international, Xavier Emmanuelli. Acestia au participat si la inaugurarea de către asociatia Samusocial a unui centru de asistenta socială pentru persoanele fără adăpost.

Pe lângă implicarea în activitătile din noul centru de asistentă Samusocial, Fundatia Carrefour si Carrefour România au contribuit la programele derulate de Samusocial România în ultimii 8 ani, parteneriatul dintre asociatie si Carrefour fiind reînnnoit în cursul anului trecut.

„Salut actiunile de ajutorare a persoanelor lipsite de mijloace din România, desfăsurate de Fundatia Carrefour si asociatia Samusocial. Efortul comun trebuie să continue în favoarea unei veritabile mobilizări – la toate nivelurile: autorităti, actori din domeniul economiei solidare – în lupta împotriva excluziunii.”  a declarat Excelenta Sa, domnul François Saint-Paul, Ambasadorul Frantei în România.

”Stă în puterea fiecăruia dintre noi să avem o contributie pozitivă în viata celor mai putin norocosi dintre noi.

Carrefour România, alături de Fundatia Carrefour, si-au intensificat în ultimii ani eforturile în domeniul protectiei sociale, tendintă pe care o vom mentine si în viitor. Suntem bucurosi să putem contribui la proiectele sociale dezvoltate de Samusocial România, unul dintre partenerii nostri cei mai importanti”, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General Carrefour România.

În România, Fundatia Carrefour a sprijinit, între altele, programul asociatiei OvidiuRo ”Fiecare copil în grădinită”, Banca de Alimente a Crucii Rosii Române si programul ”Grădina Bio”, derulat de asociatia Ateliere fără Frontiere.
Principalele directii de interventie ale Fundatiei Carrefour sunt programele care oferă ajutor umanitar de urgentă si cele de solidaritate.

Samusocial din România este o organizatie neguvernamentală, înfiintată în 2004, cu scopul de a salva vietile celor care traiesc pe strada. Samusocial din România oferă servicii medicale, sociale, psihologice si de consiliere ocupatională persoanelor adulte fară adăpost din Bucuresti, prin intermediul Centrului de zi si a echipei mobile.

Înfiintată în 2000, Fundatia Carrefour implementează, la nivel international, numeroase programe adresate persoanelor sau grupurilor defavorizate.
Prin experienta echipei Carrefour Grup, Fundatia intervine atât prin ajutor alimentar, cât si prin ajutor umanitar. Cu un buget de 6.5 milioane de euro, Fundatia Carrefour a finantat, in 2014, 60 de proiecte din 12 tări.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 170 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 89 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar