transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-05-2015

Lowe&Partners si ZIZIN - o noua etapa a campaniei Da cu Pace

Lowe&Partners si ZIZIN - o noua etapa a campaniei Da cu Pace

ZIZIN si Lowe&Partners continuă asadar să aducă echilibru si pace în familie printr-un nou val de comunicare, construit în jurul unui nou spot TV si a unei promotii nationale. 

„Platforma creativă dezvoltată de Lowe&Partners pentru brandul nostru capătă o nouă interpretare în acest spot care arată, din nou, cum ZIZIN reuseste sa mentină echilibrul în familie, indiferent de context si situatie. Chiar si în vacantă! Ne bucurăm să vedem că entuziasmul echipei Lowe&Partners este neschimbat, ca în prima zi, lucru care se traduce în campanii memorabile si eficiente, care aduc rezultate excelente pentru brandul nostru”, a declarat Laura Lazăr, Chief Executive Officer, Apemin ZIZIN.

„Este visul oricărei agentii să lucreze cu clienti atât de deschisi si curajosi, cum este ZIZIN. Ne bucurăm de încrederea echipei ZIZIN cu fiecare nouă idee si suntem entuziasmati că astăzi ducem mai departe, într-o nouă etapă, un concept de care suntem foarte mândri: ZIZIN - Dă cu Pace. Cu sigurantă noul spot TV va inspira consumatorii ZIZIN să găsească pacea chiar si în vacanta mult asteptată”, spune Vasile Alboiu, Chief Creative Officer, Lowe Grup.

Noul spot TV ZIZIN este însotit de o campanie promotională, ce se desfăsoară între 18 mai si 12 iulie. Aceasta invită consumatorii să înscrie codul de sub capacul produselor ZIZIN participante prin SMS la 1749 sau pe site-ul www.zizin.ro, pentru a avea sansa de a câstiga pahare de colectie, seturi de genti sau marele premiu: o excursie pentru doi în Africa.

Promotia va fi sustinută prin comunicare TV, radio, outdoor, online si la punctul de vânzare. 

La nivel conceptual, spotul îmbină “insight-uri” din lumea umană cu personaje antagonice din lumea animală, iar realizarea efectivă a spotului a mers pe combinatia dintre filmare clasică si Computer Generated Imagery. Rezultatul a fost cel dorit: familia compusă din femeia-leoaică si barbatul-antilopă este echilibrată de apa minerală plată ZIZIN.

Noul spot de promovare ZIZIN poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=TDxrG4DokhQ  

Echipa ZIZIN este formată din: Laura Lazăr (Chief Executive Officer), Laurentiu Lazăr (President of the Board), Erhard Lorenz (Marketing Director), Georgiana Bogdan (Marketing & PR Specialist) si Mihai Parvulescu (Maketing Assistant).

Echipa Lowe&Partners este formată din: Vasile Alboiu (Chief Creative Officer), Manuela Gogu (Creative Director), Victor Oprisan (Senior Art Director), Andrei Munteanu (Senior Copywriter), Alina Bălan (Client Service Director), Alina Floroian (Account Director) si Ilinca Nanoveanu (A /V Specialist). 

Strategia media este semnată de echipa BPN România, alcătuită din: Bogdan Mincu (Media Integrator Manager), Valentina Chirica (Media Planner), Diana Oancea (Digital Media Manager), Iuliana Nechifor (Researcher).

Reteaua Lowe&Partners, cu sediul central în Londra, numără peste 90 de agentii în 65 de tări si peste 9.000 de angajati si este detinută de grupul american IPG (Interpublic Group), unul dintre cele mai mari holdinguri de comunicare la nivel mondial.

Creativitatea si eficienta campaniilor semnate Lowe&Partners au plasat agentia în Top 10 Cannes Lions Creative Global Networks si pe locul patru în Effie Index-Most Effective Agency Network Globally. Mai mult, în WARC 100, clasamentul anual al celor mai bune agentii, Lowe&Partners se clasează pe locul patru.  

În România de 22 de ani, Lowe&Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte Initiative, BPN, Golin, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One.

Agentia este premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer si, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint, ADCro*.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar