transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-06-2014

Oly Bifidus iaurt de baut - un nou produs lansat de Olympus Romania

Oly Bifidus iaurt de baut - un nou produs lansat de Olympus Romania

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piata locală, a lansat în România Oly Bifidus iaurt de băut, un produs lactat natural îmbogătit cu fermenti bifidus, care este în acelasi timp o gustare sănătoasă cu arome delicioase. Produs în fabrica de la Hălchiu, judetul Brasov, iaurtul are în compozitie lapte de cea mai înaltă calitate, colectat exclusiv de la ferme locale, atent selectionate. 

Oly Bifidus iaurt de băut este usor de savurat, nutritiv, fără conservanti sau coloranti artificiali, disponibil în cinci arome: natural, prune, pere, fructe de pădure si visine. Lansarea acestui produs vine ca o urmare a tendintelor observate în obiceiurile de consum ale românilor, acestia fiind din ce în ce mai atenti la calitatea produselor pe care le cumpără si încercând să ducă un stil de viată mai sănătos si mai activ.

“Consumatorii români au devenit mai responsabili în privinta alimentelor si a ceea ce mănâncă si sunt mai interesati de cum stilul de viată le poate afecta sănătatea. Am observat cum persoanele din jurul nostru sunt tot timpul pe fugă sau sunt prinse în activitătile zilnice si sunt în căutarea unor gustări care să fie gustoase, să aibă beneficii nutritionale si să poată fi consumate usor. Oly Bifidus iaurt de băut este ideal si din acest punct de vedere, pentru că poate fi savurat oriunde si oricând, iar noi am luat decizia de a-l lansa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locale”, a declarat Ilias Pliatsikas, Manager General Olympus România.

Oly Bifidus iaurt de băut este distribuit în cele mai mari supermarketuri si hipermarketuri din toată tara.

Olympus îsi mentine strategia de a oferi consumatorilor români produse de cea mai înaltă calitate si va continua să lanseze lactate delicioase si sănătoase în 2014, după ce, în 2013, compania a lansat primele iaurturi bio produse în România si o gamă special dedicată locuitorilor din Brasov, Familia Brasoveanu.Grupul Olympus este prezent în România din 1999. În ultimii 15 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor români, în efortul de a îmbunătăti metodele de crestere si îngrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate în ceea ce priveste colectarea laptelui. În perioada 1999-2013, investitia totală a grupului Olympus în România se ridică la 70 de milioane de euro.

Grupul de companii, detinut de o familie aflată la a treia generatie de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, si operează în 34 de tări, inclusiv pe piete precum SUA, Germania si Italia. În prezent, detine cinci unităti de productie în Grecia, Bulgaria si România, care produc lactate si sucuri naturale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar