transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-06-2014

Paul - o noua locatie in Sun Plaza Mall

Paul - o noua locatie in Sun Plaza Mall

Din dorinta de a fi cât mai aproape de consumatorii săi, Paul România anuntă deschiderea unei noi brutării de tip chariot în centrul comercial Sun Plaza Bucuresti Mall. Aceasta se află la parter, într-o zonă intens circulată, chiar lângă locul de joacă pentru copii. 

„stim că Paul este un brand din ce în ce mai dorit, de aceea am încercat să venim mai aproape de consumatorii nostri deschizând o nouă locatie de tip chariot în zona de sud a Capitalei. Astfel, clientii din aceasta zonă se pot bucura de produsele Paul mai rapid si mai usor”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul România.

În brutăriile de tip chariot, Paul oferă o gamă variată de pâine, viennoiserie, dar si cunoscute deserturi frantuzesti precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată si cafea, Moelleuex aux Chocolat, Tartelettes si alte delicii.

Mai multe informatii despre produsele Paul, oferte si evenimente găsiti pe pagina de Facebook a Paul România.

În România, lantul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 si detine până în momentul de fată 11 locatii. Acestea se găsesc în Dorobanti, la Universitate,  în Afi Palace Cotroceni,  Băneasa Shopping City, Piata Romană, Mall Promenada, Ploiesti Shopping City, dar si cu locatii de tip chariot în Bucuresti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City la care se adaugă si Sun Plaza Mall.

Cu o traditie de 125 de ani Paul defineste arta brutăriei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.


Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie si patiserie frantuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar în acelasi timp traditional si atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea frantuzească, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sara
These types of d3 gold are perfect for my falmiy! Most people gives these folks inside my university, thus stopped working plus purchased a pair two years gone by. I became this darkish timeless brief. They are really remarkable! d3 gold basically do not any specific comfier or longer practical in comparison with it. I personally create him or her around 3 times 7 days. So i am contemplating getting that violet bailey link for the purpose of Christmas time. When i strongly suggest most of these d3 gold! The only issue happens because are stamped easily, as a result watch out.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar