transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-05-2014

Penny Market si-ar putea mari reteaua cu 35 - 45 de magazine pana la finalul anului 2015

Penny Market si-ar putea mari reteaua cu 35 - 45 de magazine pana la finalul anului 2015

Prezentă de peste zece ani pe piata românească, prin retelele de magazine Penny Market si XXL Mega Discount, compania REWE România SRL si divizia de Real Estate (REWE Projektentwicklung România SRL) au înregistrat, în 2013, o cifră de afaceri de peste o jumătate de miliard de euro.

La finalul anului 2013, cifra de afaceri înregistrată de compania REWE România SRL a fost de 2.194.126.524 lei, reprezentând o crestere de 12,9% fată de anul anterior, iar cea a diviziei de Real Estate (REWE Projektentwicklung România SRL) a ajuns la 61.705.288 lei.

De asemenea, la finalul anului 2013, în România, reteaua REWE număra 156 de magazine (149 magazine Penny Market si 7 magazine XXL Mega Discount) si avea un număr de 3.212 de angajati.

Cel mai nou magazin XXL Mega Discount a fost deschis la Ploiesti, în luna aprilie 2014. Gratie rezultatelor financiare pozitive de pe piata românească, de-a lungul anului 2014 compania REWE România SRL continuă investitiile în dezvoltarea retelei de magazine, atât prin deschiderea de noi unităti, cât si prin definitivarea procesului de modernizare a magazinelor existente, după conceptul Penny Ambiente.

În perioada 2014-2015, REWE România SRL urmează să deschidă între 35 si 45 de noi unităti Penny Market si o a treia platformă logistică, în zona Moldovei, după cele două deja existente, în Turda si stefănestii de Jos, din judetul Ilfov.

„Piata de retail din România are în continuare un enorm potential pentru dezvoltare, dat fiind că ponderea numărului de magazine aferente comertului modern pe cap de locuitor esta abia la 25% din media europeană“, declară conducerea REWE România. Acesta este si unul din principalele motive pentru care România se află în focusul Grupului Rewe si în următorii ani.Toate aceste proiecte vor fi puse în practică de noul management, Consiliu de Administratie al companiei REWE România având de acum următoarea structură: Dennis Biernatzki, Administrator pentru departamentele: Achizitii, Asigurarea Calitătii, Marketing / Shopper Marketing; Daniel Gross, Administrator pentru departamentele: Audit, Controlling, Constructii, Expansiune, Financiar, Resurse Umane, IT, Juridic, Logistică; Oliver Eifler, Administrator pentru departamentele: XXL Mega Discount si Vânzări.

Grupul REWE este unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata de comert si turism din Germania si Europa. În 2013 a înregistrat o cifră de afaceri de circa 51 miliarde de euro. Fondat în 1927, în prezent, Grupul REWE are 15.000 de magazine si 330.000 de angajati în 12 tări europene. În 2013, în Germania, Grupul REWE avea 10.000 de magazine, 226.000 de angajati si o cifră de afaceri de 36 miliarde de euro. În România, este prezent prin retelele de magazine Billa, XXL Mega Discount si Penny Market.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar