transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-07-2014

Produsele din AB Cool Food, magazinul Mega Image cu un concept unic, pot fi comandate pentru livrare la domiciliu

Produsele din AB Cool Food, magazinul Mega Image cu un concept unic, pot fi comandate pentru livrare la domiciliu

Începând cu această lună, toate preparatele din magazinul Mega Image, AB Cool Food, pot fi livrate la domiciliu prin comenzi directe, telefonice sau online, de către toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov. Lansat în toamna anului trecut, cu un concept unic, cool si simplu, magazinul AB Cool Food oferă o nouă experientă culinară printr-un sortiment unic de produse congelate.

Prin noul serviciu de livrare la domiciliu, la o simplă comandă telefonică sau online, consumatorii pot avea foarte rapid acasă preparate delicioase de toate felurile, din toate bucătăriile internationale, dulciuri, aperitive si deserturi gata de pregătit sau deja preparate pentru servit.

“Prin lansarea serviciului de livrare la domiciliu pentru magazinul nostru AB Cool Food dedicat produselor congelate, completăm si mai bine experienta pe care o oferim consumatorilor nostri, aceea de a pregăti acasă o masă delicioasă dintr-o varietate de produse usor si rapid de pregătit, folosind mai mult timp în beneficiul propriu. Până în prezent, conceptul nostru de magazin si varietatea de produse congelate de calitate pe care le oferim au fost foarte bine apreciate de consumatori si vom continua să ne apropiem si mai mult de acestia prin cea mai bună ofertă si servicii,” a declarat  Xavier Piesvaux, director general Mega Image România.

Pentru a plasa comanda, consumatorii pot apela direct numărul de telefon 0734.222.665 sau pot completa un formular online de comandă, disponibil pe site-ul www.abcoolfood.ro, sectiunea Comandă acum. Valoarea minimă a comenzii trebuie să fie 100 de lei, iar plata comenzii se va face cash, la livrare.Pentru toate comenzile plasate în intervalul orar 08:00 – 18:00, de luni până sâmbătă, si în intervalul 08:00 – 17:00 duminică, livrarea la domiciliu se va face în aceeasi zi. Pentru livrarea la domiciliu în ziua următoare se poate comanda oricând de luni până duminică între 8:00-20:00. Pentru comenzile cu o valoare totală de până la 300 de lei, costul de livrare este de 10 lei pe comandă, livrarea fiind gratuită pentru valori mai mare de 300 de lei. În acest moment, zonele de livrare sunt: Bucuresti, Chitila, Mogosoaia si zona Pipera-Tunari.

Mai multe detalii despre serviciul de livrare la domiciliu, întrebări frecvente sau alte informatii de care consumatorii au nevoie, sunt pe site-ul www.abcoolfood.ro .

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din România cu o retea ce cuprinde în prezent 319 de magazine în Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Târgoviste si alte orase din tară, sub mărcile Mega Image (172), Shop&Go (146), AB COOL FOOD (1). Mega Image îsi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate si o gamă de produse hrănitoare, sănătoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international înfiintat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkservice
oWzmac Very neat blog post. Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar