transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-08-2015

Profi - 331 de magazine in retea, in 158 de localitati din toate judetele tarii

Profi - 331 de magazine in retea, in 158 de localitati din toate judetele tarii

Recent s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud.

Magazinul din Targu Bujor, Jud. Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. Grigore Hagiu nr 3. El functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 486 mp din care sala de vanzari masoara 350 mp.

PROFI din Vanju Mare, Jud. Mehedinti, se afla tot la parterul unei foste cladiri Romtelecom si functioneaza in recent inauguratul format Loco. Are o suprafata totala de 362,7 mp si o sala de vanzari de 216 mp.

Pe Str. Isaccei nr. 45, peste drum de complexul Pelicanul, la parterul unei cladiri comerciale din Tulcea, a inceput sa functioneze in format Standard un magazin PROFI cu suprafata totala de 606,5 mp din care sala de vanzari masoara 345 mp.

S-a deschis si magazinul PROFI Loco de la Sebis, Jud.

Arad, la parterul fostei cladiri Romtelecom de pe Bdul. Victorie nr.7, cu suprafata totala de 334 mp si sala de vanzari de 212 mp.

Simultan, la Nasaud, in Jud. Bistrita-Nasaud, a fost inaugurat pe Bdul. Granicerilor nr. 34, pe locul fostului Euromarket Valter, un magazin in format Standard cu suprafata totala de 770 mp, avand sala de vanzari de 527mp.

Pe 13 august, la Timisoara, s-a deschis al 19-lea magazin din aceasta localitate, pe Str. Martir Gabriela Tako 4 (Godeanu), la parterul unei cladiri comerciale, cu o suprafata totala de 406 mp din care sala de vanzari acopera 252 mp. Magazinul se prezinta in format City.

In aceeasi zi, pe Str. Primaverii nr.2 din Barlad, Jud Vaslui, la 150 m distanta de gara, s-a deschis un PROFI Standard la parterul unei cladiri de locuinte, avand suprafata totala de 811 mp, cu o sala de vanzari de 450 mp.

Prin cele 331 magazine care satisfac cerintele clientilor din 158 de localitati din toate judetele tarii si municipiul Bucuresti, PROFI reprezinta in momentul de fata reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar