transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-06-2015

Programul national de reciclare PET-uri ComPETitia pentru un viitor mai bun, lansat de Lidl

Programul national de reciclare PET-uri ComPETitia pentru un viitor mai bun, lansat de Lidl

Lidl demarează campania „ComPETitia pentru un viitor mai bun”, un proiect cu o largă acoperire natională care are ca scop educarea si implicarea românilor în colectarea selectivă a deseurilor de ambalaj, cu precădere a celor de tip PET. Proiectul este organizat în parteneriat cu Intersemat si Asociatia Planeta Verde, beneficiind de sprijinul Ministerului Mediului, Apelor si Pădurilor.

Până în 2020, statele UE, inclusiv România, trebuie să atingă o rată de 50% la reciclarea deseurilor municipale. Rezultatele Eurostat pentru anul 2013 ne arată că rata de reciclare din România este foarte scăzută, de doar 3%.1 Astfel, România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la reciclarea deseurilor municipale, iar obiectivele pentru 2020 sunt departe de a putea fi îndeplinite. Mai mult, pentru anul 2013, în tara noastră au fost puse pe piată circa 120.000 de tone de ambalaje de tip PET.2 Dintre acestea, doar circa 66.000 de tone3 ajung să fie reciclate.

Toate aceste date arată faptul că programele de educare si implicare a românilor în colectarea selectivă a deseurilor reprezintă o necesitate.

Politicile de mediu ale Lidl România, preocuparea sa continuă de a respecta standardele si normele ecologice internationale, precum si dorinta companiei de a oferi sprijin comunitătii pentru un viitor mai bun au stat la baza dezvoltării unui proiect national de colectare selectivă a ambalajelor de tip PET. Astfel, cu sprijinul partenerilor, s-a lansat campania „ComPETitia pentru un viitor mai bun”.

„Acest proiect este unul îndrăznet si amplu, pe care ne-am dorit tare mult să îl derulăm. Grija fată de mediul înconjurător este una dintre valorile companiei noastre si dorim să devenim un sprijin pentru comunitate, contribuind activ la dezvoltarea unui sistem de colectare care să ne ajute să crestem rata de reciclare în România si să îndeplinim obiectivele impuse de Uniunea Europeană. Mai mult decât o simplă actiune de colectare a PET-urilor, prin acest proiect ne propunem să investim în educatie. Astfel, beneficiile vor fi vizibile nu doar pe termen scurt, dar si pe termen mediu si lung prin schimbarea de perceptie si atitudine fată de conceptul de reciclare”, a declarat Georgiana Tugearu, PR&CSR Manager Lidl România.

Românii sunt asteptati să vină cu PET-urile la punctele de colectare (căsutele verzi) aflate în toate parcările magazinelor Lidl din tară si să intre în „ComPETitia pentru un viitor mai bun”. Efortul lor va fi răsplătit cu premii săptămânale, constând în 100 de vouchere Lidl / săptămână în valoare de 20 de lei, oferite persoanelor înscrise la momentul respectiv, în ordinea cantitătii de PET-uri reciclate în competitie si cu premii atrăgătoare la final de campanie – un Audi A3 e-tron, 10 biciclete de oras, 10 TV Smart LED Samsung, oferite prin tragere la sorti, luând în calcul absolut toti înscrisii în competitie.

De luni până vineri, între orele 08.30 – 11.00 si 16.30 – 21.00, si sâmbătă si duminică între orele 09.00 si 14.00, la căsutele verzi din parcările tuturor magazinelor Lidl din tară se vor afla reprezentantii Intersemat. Clientii sunt asteptati aici să îsi ia, gratuit, sacul galben al reciclării - un sac special conceput pentru colectarea ambalajelor de tip PET. Apoi, pentru a intra în „ComPETitia pentru un viitor mai bun”, acestia trebuie să strângă PET-urile în sacul galben al reciclării si să îl  aducă la căsutele verzi din parcările Lidl. Odată ajunsi aici, reprezentantii Intersemat vor cântări cantitatea de PET-uri adusă si cu ajutorul unei aplicatii de pe tabletă, le vor înregistra datele personale si cantitatea de PET-uri pe care au primit-o. Înainte de plecare, clientii vor putea să ridice un nou sac galben al reciclării, pe care să îl readucă plin cu PET-uri la căsuta verde.

În fiecare zi, PET-urile strânse la punctele de colectare Lidl vor fi preluate de către partenerii autorizati Intersemat si vor lua mai departe drumul către reciclatori, pentru a fi transformate în materie primă secundară. Mai multe informatii despre campanie pot fi găsite pe site-ul dedicat: competitialidl.ro.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar