transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2015

Scandia Food lanseaza o noua campanie de promovare pentru Pate Bucegi

Scandia Food lanseaza o noua campanie de promovare pentru Pate Bucegi

Bucegi, lider de piată in categoria pateurilor la conserva de peste 10 ani, lansează o nouă platformă de comunicare, axată pe gustul foarte bun al produselor sale, identificat de către consumatori ca fiind principalul diferentiator în categoriile în care este prezentă marca. În spotul de imagine, o creatie Lowe&Partners, Pavel Bartos, cunoscutul prezentator TV, joacă rolul de concurent al unui show culinar si este pus fată în fată cu un chef exigent.

„Gustul pateului Bucegi este elementul central al campaniei de comunicare, fiind apreciat în unanimitate de către consumatorii nostri. Iar decizia de a colabora cu Pavel a venit chiar de la începutul procesului de creatie. Ne-am dorit să fie el cel care aduce în prim plan un adevăr incontenstabil: gustul bun al pateului Bucegi este recunoscut chiar si de cei mai pretentiosi” , spune Ana Burloiu, Brand Manager, Pate Bucegi.

Pus în ipostaza de a convinge un chef pretentios că a pregătit ceva cu adevărat special, Pavel merge la sigur si apelează la pate Bucegi, despre care stie că va impresiona cu sigurantă, dar si la o tehnică inedită de a savura pateul asa cum se cuvine: aceea de a întoarce felia. Desi reticent înainte să guste, chef-ul este cucerit de savoarea pateului Bucegi, recunoscând ca „Îi plaaaaace!”, căci Gustul bun se recunoaste!

Campania TV va rula în perioada 18 mai – 31 iulie 2015 si va fi sustinută printr-o promotie natională ce va beneficia de amplificare în online, social media, la radio si TV. Promotia „Îti plaaace să câstigi cu Bucegi!” se va desfăsura între 18 mai si 31 iulie si va invita consumatorii să înscrie prin SMS la numărul 1750 sau pe website-ul www.patebucegi.ro codul unic din spatele etichetei produselor Bucegi participante, pentru a câstiga electrocasnice Russell Hobbs sau marele premiu, de 10.000 de euro.Noul spot de promovare a produselor Bucegi poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=7MWsfnBYEA4, iar spotul de promovare a campaniei promotionale poate fi urmărit aici: https://youtu.be/UfHv-WhMEZY.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar