transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2015

Schneider Electric Romania - proiect de eficienta energetica pentru Carrefour

Schneider Electric Romania - proiect de eficienta energetica pentru Carrefour

Schneider Electric România a dezvoltat un proiect de eficiență energetică pentru Carrefour, unul dintre cei mai mari retaileri din piața locală. În cadrul proiectului, au fost implementate soluții de eficiență energetică atât în cele 94 de supermarketuri, cât și la nivelul întregii rețele de hypermarketuri Carrefour, cu beneficii imediate privind reducerea consumului de energie electrică şi, implicit, a costului, creșterea confortului și a siguranței utilizatorilor și reducerea impactului asupra mediului.

În urma implementării cu succes, într-o primă fază, a soluției StruxureWare Power Monitoring pentru cele 94 de supermarketuri, Carrefour și Schneider Electric au decis extinderea proiectului prin implementarea arhitecturii EcoStruxure pentru întreaga reţea de hypermarketuri. Astfel, au fost generate pentru Carrefour o serie de beneficii la nivel de business, precum reducerea  cheltuielilor operaționale prin scăderea consumului de energie electrică, reducerea  cheltuielilor de capital prin scăderea costurilor de cablare, instalare și operare asociate cu sistemele integrate de clădiri, creșterea valorii activelor, asigurarea unei valori sustenabile și a unor costuri reduse pe durata ciclului de viață a clădirii.

„Eficiența energetică se află în centrul tuturor activităților Schneider Electric, de aceea ne dedicăm proiectelor care ajută companiile să-și optimizeze consumul de energie electrică și să-și reducă astfel costurile cu energia. Implementarea de soluții eficiente și inovatoare pentru Carrefour, unul dintre principalii jucători din piața de retail din România, a reprezentat pentru noi o provocare căreia i-am răspuns cu încredere și entuziasm, datorită expertizei vaste în zona de eficiență energetică dobândite de Schneider Electric la nivel internațional și local”, a declarat Florentina Totth, Country President Schneider Electric România și Republica Moldova.

Caracteristicile principale ale soluției StruxureWare Power Monitoring includ monitorizarea consumului total de energie electrică în funcție de tipurile de sarcină (refrigerare, iluminare, HVAC) și accesul în timp real la informații și rapoarte pe serverul Carrefour, utile pentru a decide cele mai potrivite acțiuni de economisire a energiei. Această soluție digitală permite gestionarea de locații multiple și folosește o interfață simplă, intuitivă pentru diverse categorii de utilizatori.

Arhitectura EcoStruxure a fost realizată prin integrarea sistemelor StruxureWare Building Operation și Power Monitoring Expert.

În timp ce StruxureWare Building Operation oferă funcții integrate de monitorizare, control, management al energiei, al iluminatului, protecție impotriva incendiilor și HVAC, Power Monitoring Expert este un software pentru aplicații de gestionare a alimentării cu energie electrică, ce colectează și organizează datele din rețeaua electrică printr-o interfață web intuitivă.

Principalele caracteristici ale soluției EcoStruxure sunt monitorizarea calității alimentării cu energie electrică, monitorizarea consumului total al energiei, adaptată pe diferite tipuri de sarcină, direct de la dispeceratul central (sediul Carrefour), pentru până la 20 de circuite pe locație, integrarea pe o platformă comună a beneficiilor sistemelor de management al clădirilor oferite de Schneider Electric, pentru a optimiza în fiecare locație consumul de apă, aer, gaz și electricitate, precum și o raportare eficientă a alarmelor prin interfața web, pentru a reduce durata de reparații și mentenanță.

„Ca parte a strategiei sale de dezvoltare durabilă, Carrefour România se implică în inițiative care au drept scop protejarea mediului înconjurător, implementând, alături de partenerii săi, sisteme de reducere a resurselor folosite pentru operațiunile zilnice. Astfel, soluția propusă de Schneider Electric pentru eficientizarea consumului de energie a venit în completarea acestei strategii, rezultatele fiind îmbucurătoare”, a declarat Florin Căpățână, Director Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționale Carrefour România.

Alte beneficii ale implementării acestui proiect în supermarketurile şi hypermarketurile Carrefour vizează oamenii și mediul. Spre exemplu, soluțiile furnizate de Schneider Electric creează un nivel mai ridicat de confort, siguranță și productivitate, asigurând un mediu sigur și sănătos, cu un climat interior de înaltă calitate și cu posibilitatea de a gestiona ușor climatul și iluminatul. De asemenea, aceste soluții contribuie la reducerea consumului de energie electrică și a emisiilor de dioxid de carbon și îmbunătățesc percepția publicului, a pieței și a managementului asupra business-ului Carrefour prin reducerea impactului asupra mediului înconjurător și atingerea obiectivelor de CSR.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei și automatizare, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei 170.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 25 miliarde de euro în 2014, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale  peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 175 de magazine dintre care 27 hipermarketuri „Carrefour”, 94 supermarketuri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express”, 9 magazine de proximitate „Contact” și un magazin de comerț online:  www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar