transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2015

Scoala Altfel: copiii au descoperit universul fructelor care iubesc Granini

Scoala Altfel: copiii au descoperit universul fructelor care iubesc Granini

În cadrul Săptămâna Altfel, peste o mie de copii au fost introdusi în universul Granini, descoperind călătoria fructelor care devin deliciosul suc. La cea de-a doua editie a programului „scoala Altfel în excursie la Granini”, desfăsurată între 6-9 aprilie 2015, elevii din clasele 0-VIII, însotiti de cadre didactice si părinti, au ocazia de a afla procesul de fabricare a savuroasei băuturi. Totodată, acestia au oportunitatea de a sărbători, alături de Granini, 50 de ani de la lansarea brandului la nivel international printr-o serie de actiuni speciale, organizate în cadrul programului de vizite.

„Curiozitatea copiilor este un lucru bine cunoscut de noi toti, asa că ne-am gândit să le facem o surpriză în cadrul programului scoala Altfel, oferindu-le o experientă cu totul specială - aceea de a vedea drumul pe care fructele îl parcurg până se transformă în Granini. Entuziasmul copiilor si succesul înregistrat de acest demers anul trecut, ne-au determinat să repetăm proiectul cu la fel de mult drag si emotie.”, declară Georgiana Vasile – Brand Manager Granini.

Excursia copiilor în universul Granini debutează cu o sesiune de joacă si una de degustare, în zonele de relaxare special amenajate în interiorul fabricii. Apoi, acestia sunt invitati de mascota Granini să vizioneze un film istoric despre povestea brandului si a produselor.

Dotati cu accesorii speciale si sub ghidajul specialistilor din fabrică, elevii pornesc într-un tur complet al liniei de îmbuteliere, urmărind apoi un film despre întregul proces de productie Granini.


La finalul excursiei, fiecare copil primeste un atestat, dovedind că a îndeplinit cu succes misiunea de descoperire a fabricii Granini, precum si un kit de explorator format din - penar, pix, sucuri, magnet de frigider, brosură despre produsele Granini.

Initiativa Granini face parte dintr-un amplu demers educational dezvoltat de Granini, cel mai cunoscut eveniment de acest tip fiind cel organizat de Ziua Natională a Fructelor.
   
Marca Granini se află din anul 2006 în portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB) si este disponibilă pe piata autohtonă de băuturi răcoritoare necarbonatate cu mai multe arome si mixuri de fructe, împărtite pe trei segmente: suc 100% (portocale, mere ), nectar (piersici, portocale-mango, grapefruit-roz, coacaze negre) si still drinks (portocale cu pulpă, grapefruit cu pulpă, visine, mere-coacăze negre, piersici, lamâie-mentă).

Granini este marca a cărei istorie de succes începe în anul 1965, odată cu lansarea sa pe piata din Germania. Recunoscută în peste 70 de tări, marca este apreciată de consumatori pentru produsele sale naturale si pentru atentia pe care producătorii o demonstrează în alegerea celor mai bune fructe. Produsele Granini păstrează gustul autentic si natural al fructelor demonstrând superioritatea acestuia, în acelasi timp brandul fiind în mod continuu interesat de evolutia preferintelor consumatorilor pentru a oferi acestora adevărate momente de încântare zilnică.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar