transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-02-2015

Un stil de viata sanatos la romani inseamna in primul rand alimentatie sanatoasa

Un stil de viata sanatos la romani inseamna in primul rand alimentatie sanatoasa

GfK a investigat principalele activităti care contribuie cel mai mult la un stil de viată sănătos în opinia românilor. Consumul de fructe si de legume sau de alimente proaspete, neprocesate, precum si exercitiile fizice regulate detin primele pozitii în top.

7 din 10 români identifică stilul de viată sănătos cu consumul de fructe si de legume si aproape jumătate cu alimentele naturale, cât mai putin procesate. Femeile apreciază într-o mai mare măsură alimentatia sănătoasă comparativ cu bărbatii. Aproape trei sferturi dintre ele spun că este important consumul de fructe si legume fată de doar două treimi dintre bărbatii care cred acelasi lucru. De asemenea, 52% dintre românce văd beneficiile consumului de alimente proaspete, cât mai putin procesate sau gătite, în comparatie cu 46% dintre reprezentantii sexului masculin.

Situatia pe regiuni ale tării, ne arată că locuitorii din Banat – Crisana – Maramures acordă mai multă atentie alimentatiei. Aproape 8 din 10 definesc stilul de viată sănătos prin consum de fructe si de legume si 57% preferă produsele proaspete, naturale. La polul opus, se află dobrogenii, cu cei mai putini fani declarati ai fructelor si ai legumelor – 67% si bucurestenii, care nu pun prea mult sănătatea pe seama alimentelor proaspete, cât mai putin procesate sau gătite – doar 37%.În schimb, 7 din 10 locuitori ai capitalei sprijină exercitiile fizice si cred în aportul lor asupra sănătătii, iar 6 din 10 chiar fac miscare în mod regulat. 

GfK a realizat un studiu asemănător si la nivel global, în 23 de tări. Rezultatele arată că românii se aliniază tendintelor globale în materie de stil de viată sănătos la capitolele sport (57% global,  fată de 58% local) si alimentatie sănătoasă (59% global, ca si la nivel local). Diferente apar în ceea ce priveste odihna care este mai mult pretuită la nivel global (66% versus 37% local).

Studiul a fost realizat de GfK România pe un esantion de 1000 de respondenti din toată tara, cu vârsta de peste 15 ani. Metoda folosită este cea a interviurilor fată în fată.

Prezentă pe piata locală din 1992, GfK România este, de peste 12 ani, institutul numărul 1 de cercetare de piată, cu o cifră de afaceri de 19,2 milioane euro în 2013. Activitătile GfK România sunt structurate în două sectoare, Consumer Choices si Consumer Experiences.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar