Competitia profesionala de bucatari organizata anual de lantul hotelier Continental se va desfasura vineri, 23 noiembrie, la hotelul Continental din Oradea, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.
Cei sapte participanti la competitie vor avea de trecut probe culinare. O proba de creativitate consta intr-o "melodia" culinara pe care concurentii aleg sa o "interpreteze", proba de preparare a unei specialitati balcanice, a unei gustari din clatite, la alegere, si a unui desert racoros si complex pe baza de inghetata
Juriul va fi format din specialisti, care vor degusta preparatele si vor aprecia printr-o nota concurentii Radu Enache, Presedinte – Director General al Continental Hotels, Romuald Largilliere, Gerard Claudius Crepier, Cornelia Ghisoi, Antonio Passarelli si Traian Filip.
"Concursul de bucatari reprezinta pentru noi cel mai important concurs profesional din cele trei anuale si unul din cele mai importante teste de promovare pentru tinerii ce se dedica artei culinare. Cunostintele, fantezia si curajul de a inventa au fost, de-a lungul tuturor editiilor precedente, cele mai importante componente in desemnarea castigatorului care, in cele din urma a fost unul singur - lantul hotelier Continental", a declarat Radu Enache, presedintele societatii.
Concurentii - bucatari vor fi rasplatiti pentru eforturi, astfel ca vor pleca acasa, in functie de premiul pe care il vor obtine, cu premii in bani, ustensile specifice necesare activitatii lor si carti de specialitate.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.