transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-07-2007

Hotel Trianon in Bucuresti - 3 stele, 26 de camere, aproape de Parcul Cismigiu

Hotel Trianon in Bucuresti - 3 stele, 26 de camere, aproape de Parcul Cismigiu
 Alte stiri la aceasta categorie

Hotelul Trianon din Bucuresti, cea mai recenta investitie europeana a lantului international cu acelasi nume, poate genera doar din cazare venituri de peste 550.000 euro/an, la un grad de ocupare de circa 70 la suta, se arata intr-un comunicat al companiei de consultanta DM International, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"In ultimii ani, industria hoteliera romaneasca a resimtit o revigorare dupa ce o serie de lanturi internationale au patruns pe piata autohtona, reusind sa anticipeze potentialul de dezvoltare al acestui segment. Incurajator pentru România este ca exista un interes major atât din directia brandurilor internationale de 3 stele, dar si al celor de 4 si 5 stele. Deschis recent, in apropierea Parcului Cismigiu, Hotelul Trianon este un exemplu pentru eficienta unei asemenea investitii. Un calcul simplu arata ca la un grad de ocupare absolut realizabil - tinând cont de locatie - de circa 70 la suta, hotelul poate genera doar din cazare venituri de peste 550.000 euro/an (ajungând la circa 650.000 euro, pentru un grad de ocupare de 80 la suta)".

"Luand in calcul si veniturile din activitatile conexe, pentru ca Trianon are si o sala de conferinta moderna, dar si un restaurant cu o capacitate de 100 de persoane, randamentul investitiei poate atinge 8-10 la suta pe an, o cifra extrem de buna pentru piata româneasca in acest moment", a precizat Monica Marin, director la compania imobiliara EuroMetropola.Hotelul se intinde pe o suprafata de 2.202 mp construiti, are 3 stele si dispune de 26 de camere (4 camere simple, 20 camere duble si 2 apartamente), cu o capacitate de 48 de persoane. Brandul Trianon detine, in prezent, 14 hoteluri, in Franta, Olanda, Belgia, Elvetia si Grecia.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.

Warning: Smarty error: unable to read resource: "hospecial" in /home/smart/public_html/instant-cms/smarty/Smarty.class.php on line 1095


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar