transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-07-2007

Pensiunea Criveanu atrage turisti in zona Horezu

Pensiunea Criveanu atrage turisti in zona Horezu
 Alte stiri la aceasta categorie

Pensiunea Criveanu este una dintre pensiunile din judetul Valcea care ii invita pe turisti sa viziteze aceasta zona a Romaniei, mai putin cunoscuta. Pensiunea se afla in localitatea Horezu, Judetul Valcea, pe Strada Capitan Maldar nr 5 si are trei margarete, dupa cum se arata pe site-ul pensiunii, citat de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Pensiunea Criveanu dispune de 3 camere cu paturi duble si baie proprie la fiecare camera, precum si de un apartament format dintr-o camera cu pat dublu, baie si o bucatarie complet utilata. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai televizor si frigider in fiecare camera, apa calda permanenta, incalzire centrala, parcare, garaj, semnal pentru toate retelele de telefonie mobila din Romania, acces la internet wireless, telefon fix, bancomate.

Pensiunea dispune si de o gradina, de o curte pentru animale - clientii pot veni insotiti de animale, spatiu de joaca pentru copii, gratar in aer liber si foisor. Accesul in zona se poate face cu autoturismul sau cu autocare, dar este o zona cu un trafic rutier destul de redus.

Obiectivele turistice din zona sunt Manastirea Hurez - ctitorie a lui Constantin Brancoveanu, Manstirea Bistrita; Manstirea Arnota; Manastirea Govora Manastire Dintr-un Lemn; Manastirea Polovragi, dar si Pestera Polovragi; Pestera Muierii; Cheile Polovragi si Cheile Bistritei. De asemenea, zona este recunoscuta la nivel mondial pentru mesterii olari, reprezentativ fiind Cocosul de Hurez si Pomul Vietii. Pretul pentru o camera, pe zi este de 60 RON.Cei care doresc sa afle mai multe despre Pensiunea Criveanu pot accesa site-ul www.pensiuneacriveanu.ro, iar rezervarile se pot face atat prin telefon, la numarul 0723.317.434 - Angela Criveanu, cat si on-line prin completarea unui formular.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.

Warning: Smarty error: unable to read resource: "hospecial" in /home/smart/public_html/instant-cms/smarty/Smarty.class.php on line 1095


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Zyla
An innleligett answer - no BS - which makes a pleasant change
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar