transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2015

33 milioane de euro, tranzactionati in 2014 prin platforma de e-commerce Teamshare

33 milioane de euro, tranzactionati in 2014 prin platforma de e-commerce Teamshare
 Alte stiri la aceasta categorie

Valoarea totală a tranzactiilor realizate prin aplicatiile de e-commerce bazate pe platforma integrată Teamshare a depăsit, în 2014, suma de 33 milioane de euro. La nivelul primului trimestru al acestui an, volumele tranzactionate prin Teamshare de către clientii care folosesc aceste solutii de comert online au înregistrat o crestere de circa 30% fată de aceeasi perioadă a anului trecut.

Teamshare reprezintă o solutie completă si integrată de comert electronic, care se adresează atât producătorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse, cât si magazinelor online. Platforma Teamshare, dezvoltată de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, include un sistem complet de comert electronic care comunică cu celelalte aplicatii folosite de clienti, precum cele de contabilitate, gestiune stocuri si facturare, plăti online si portaluri tip marketplace.

Odată cu integrarea tuturor acestor sisteme, întregul proces prin care o companie preia comanda unui client este automatizat. Datele sunt comunicate direct între aplicatii în timp real, fără a fi nevoie de interventie umană, fapt ce elimină timpii de procesare a unei comenzi. La rândul său, site-ul va afisa în timp real orice modificare operată în sistemul de gestiune, precum disponibilitatea stocului sau schimbări de pret.

“Clientii nostri au înteles deja beneficiile integrării si îsi încurajează la rândul lor propriii clienti să plaseze comenzile prin platforma Teamshare, în locul metodelor traditionale precum comanda prin telefon sau email. Automatizarea tuturor acestor fluxuri de date permite desfăsurarea optimă a proceselor de vânzare chiar si atunci când există fluctuatii sezoniere semnificative, cu vârfuri mari de comenzi.

Chiar dacă primeste zilnic o singură comandă sau o mie, o companie care si-a integrat site-ul de comert electronic cu sistemele interne de gestiune poate fi sigură că toate vor fi procesate în cel mai scurt timp si la costuri mici”, spune Marius Panait, Managing Partner Entelion Software.

Platforma se adresează în principal companiilor tip business to business, care reprezintă 80% dintre clientii Teamshare. Cele mai solicitate servicii sunt site-urile integrate atât cu sistemele de gestiune ale clientilor, cât si cu marketplace-urile. Compania a implementat peste 200 de site-uri si aplicatii online integrate cu succes, printre care www.magazinuldebiciclete.ro, shop.miele.ro, www.temad.ro, sau distribuitorul francez de filtre de aer auto www.filtreautobmc.fr.

Pentru acest an, Teamshare si-a propus o crestere a veniturilor cu 30%, generată atât de proiecte implementate în România cât si în tări din Uniunea Europeană, în special pentru clienti din zona distributiei de produse. Compania îsi propune  să atragă în 2015 peste 30 de noi clienti medii si mari, pentru care să implementeze cel putin 40 de magazine online integrate complet.

Teamshare este o platformă de e-commerce integrată cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, care se adresează atât clientilor business to business cât si business to consumer. Platforma este folosită în prezent de peste 200 de clienti din România si tări ca Marea Britanie, Franta, Austria sau Rusia. Teamshare este dezvoltată de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, prezentă pe piata din România din 2003.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar