transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-12-2015

Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro in noul centru global de operare retele din Timisoara

Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro in noul centru global de operare retele din Timisoara
 Alte stiri la aceasta categorie

Alcatel-Lucent (Euronext Paris și NYSE: ALU) deschide cel mai mare centru global de operare rețele, în noul campus din Timișoara, situat pe Strada Republicii. Centrul are o suprafață de 5200 de metri pătrați și este inaugurat în urma unei investiții de peste 2 milioane de euro în infrastructurile IT și operațională, respectând cele mai înalte standarde de operare în industria de telecomunicații și oferind un spațiu adecvat și flexibil pentru acest tip de activitate.

În cadrul noului centru, lucrează peste 550 de profesionişti, care oferă servicii 24/7, în șapte limbi, deservind peste 20 de companii din întreaga lume. În ultimele trei luni, 65 de persoane s-au alăturat acestei echipe, alte 75 de poziții fiind deschise în acest moment ca urmare a contractelor semnate de companie în ultima perioadă. Profilele căutate în acest moment sunt: service analysts, service engineers, fulfillment engineers, database analysts, service performance engineers, technical support engineers, team managers și service operations managers.

În vederea pregătirii tehnice a viitorilor profesioniști pentru acest centru Alcatel-Lucent a introdus de aproximativ cinci ani un curs specializat în curicula Universităţii Politehnice din Timişoara. Parteneriatul cu facultățile cu profil tehnic din Timișoara vor continua, iar cursurile vor fi actualizate pentru a veni în întâmpinarea transformărilor care au loc în domeniul administrării reţelelor.

Compania Alcatel-Lucent oferă asistență clienților prin soluțiile de operare de rețele special concepute pentru a sprijini operatorii să crească într-o industrie de telecomunicații în continuă schimbare  (ex. consolidările din telecomunicații – IT), axându-se pe furnizarea unor servicii eficiente, pe optimizarea costurilor și pe calitatea serviciilor.

În prezent, compania deservește la nivel global peste 100 de milioane de abonați, peste 100 de rețele wireless și fixe și gestionează peste 300.000 de elemente de rețea.

Printre clienții tuturor centrelor de operare de rețele ale Alcatel-Lucent la nivel global se numără companii precum:

Pe continentul American: Cablevision, Exelon Corp, Metro PCS Dallas, nTelos, San Francisco Airport, Time Warner Cable, Votorantim Group;

În EMEA (Euopa, Orientul Mijlociu și Africa): Airtel, EMTS Nigeria, IceNet, Federal Agency for Digital Radio of Security Authorities and Organisations (BDBOS), Federal Ministry of Interior (BMI), National Information Technology Agency (NITA), KPN, Mobily, Telenet, Vodacom, Vodafone, Zain;

În Asia și Pacific: Chorus, Macquarie Telecom.

Friedrich TRAWOEGER, Președinte, divizia globală de centre de operare de servicii la Alcatel-Lucent: „Serviciile de operare de rețele parcurg o perioadă de schimbări majore. Dintotdeauna, acestea au presupus gestionarea rețelelor pe platforme discrete, dar viitorul este al virtualizării rețelelor şi al gestionării acestui spaţiu virtual prin intermediul unor soluţii speciale. Noul nostru centru din Timișoara are întreaga infrastructură pentru a furniza soluții personalizate pentru clienții noștri.”

Raoul ROS, General Manager, Alcatel-Lucent România: „Mai mult ca niciodată, operatorii trebuie să facă față provocărilor multiple, precum: noii competitori din piață, amenințarea veniturilor în scădere, diferențierea prin experiența oferită clienților și prin calitatea serviciilor, evoluția rețelelor pentru a face față cerințelor de trafic de date în creștere.

Cu aceste premise, în centrul din Timișoara, putem ajuta operatorii telecom să ofere un nivel de calitate și de eficiență cât mai înalt și să livreze cea mai bună experiență de utilizare clienților lor.
Noul campus este și o confirmare a intenției noastre de a fi lideri în această industrie, asigurându-le echipelor din cadrul centrului de operare de rețele un mediu de lucru flexibil și adecvat standardelor de calitate, și pregătindu-ne în același timp pentru gestionarea rețelelor virtuale ale viitorului.”

Departamentul global de centre de operare de rețele al Alcatel-Lucent Managed Services are la bază trei piloni:

Un portofoliu de soluții inovatoare ce vin în întâmpinarea nevoilor viitoare ale clienților;

Soluții standardizate de tip Blueprint;

Excelența operațională a unei organizații focusate, cu protocoale standardizate, instrumente și metodologii îmbunătățite.

Alcatel-Lucent este lider mondial în comunicații de bandă largă fixe și mobile, în convergență, în tehnologii, aplicații și servicii IP și oferă soluții la cheie care permit asigurarea de servicii complete de comunicații utilizatorilor individuali, acasă, la birou sau în timpul deplasărilor acestora.

Alcatel-Lucent este principalul furnizor de soluții de telecomunicații la cheie din România și are o activitate complexă, constând în cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenanță și consultanță. Prezent în România din 1991, Alcatel-Lucent are două sedii locale: în Timișoara, sediul central, și în București. În cele două sedii, lucrează peste 1.500 de angajați, formând cea mai experimentată echipă din domeniu și cea mai largă organizație de cercetare-dezvoltare în domeniul comunicațiilor din România.

Centrul de excelență din Timișoara este recunoscut pe plan internațional și are expertiză în domeniile LTE, small cells, platforme IP, customer services delivery – GNOC, remote integration etc, și al dezvoltării de aplicații telecom, precum și pentru laboratoare de validare și sisteme de testare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Proiect de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email:florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar