transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-12-2015

Alex Hart, noul CEO al Avangate

Alex Hart, noul CEO al Avangate
 Alte stiri la aceasta categorie

Avangate, lider pe piata de solutii de comert electronic pentru mii de producatori de software, SaaS si servicii online la nivel global, anunta astazi numirea lui Alex Hart in functia de Chief Executive Officer (CEO).

Veteran cu peste 25 ani de experienta in industria de software si plati electronice, Alex Hart a condus cu succes numeroase companii din aceste domenii.

Inainte de preluarea functiei de conducere in cadrul Avangate, Hart a fost presedinte si CEO pentru Official Payments. De asemenea, a contribuit la dezvoltarea companiei si la strategia de produs pentru ACI Worldwide.

Inainte de mandatul de la Official Payments, Hart a gestionat din pozitia de presedinte afacerile companiei Fuelman, divizia de carduri personalizate a FleetCor.

Actualul CEO Avangate a ocupat si functia de vice presedinte si director general pentru Electronic Banking Services a CheckFree, cea mai importanta solutie de software si servicii bancare detinuta de Fiserv. De asemenea, Alex Hart are experienta si in vanzari, marketing si management de produs in companii precum Microsoft, CheckFree si NationsBank, acum Bank of America.

“Sunt foarte incantat de oportunitatea de a conduce echipa Avangate care continua sa construiasca pe o fundatie solida, bazata pe furnizarea de servicii exceptionale la nivel global pentru companii de software, SaaS si servicii online.” a spus Alex Hart. “Comertul digital se dezvolta intr-un ritm impresionant, iar Avangate se afla intr-o pozitie exceptionala pe piata pentru a beneficia de acest avant si, in acelasi timp, pentru a contribui semnificativ la consolidarea lui.“Experienta sa vasta si cunoasterea aprofundata a pietei de software si plati il face pe Alex Hart candidatul ideal pentru conducerea si dezvoltarea operatiunilor Avangate la nivel global.” a declarat David Golob, Chief Investment Officer la Francisco Partners.

Numirea lui Alex Hart in functia de CEO reflecta succesul inregistrat de Avangate, care a primit numeroase distinctii in ultimii ani, cum ar fi cea de “Cool Vendor” de la Gartner si castigarea premiilor CODiE si Deloitte Technology Fast 500 printre multe altele.

Avangate, companie din protofoliul fondului de investitii Francisco Partners, este lider in piata de solutii de comert electronic pentru producatorii de software, SaaS si servicii online, sprijinindu-i pe acestia sa isi vanda produsele si serviciile, oricare ar fi modelul de business, prin orice canal de vanzare, sa isi creasca rata de retentie, sa experimenteze rapid si sa isi optimizeze business-ul pentru a-si creste veniturile per total, la nivel global.

Printre clientii Avangate se numara ABBYY, Bitdefender, HP Software, Kaspersky, Caphyon, Syncro Soft, 123contactform sau Telestream.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar