transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-11-2015

Black Friday 2015 - record pentru platile online: Tranzactii de 3 ori mai mari, cu buget mediu de peste 500 lei

Black Friday 2015 - record pentru platile online: Tranzactii de 3 ori mai mari, cu buget mediu de peste 500 lei
 Alte stiri la aceasta categorie

Editia Black Friday de anul acesta a depăsit toate estimările comerciantilor si procesatorilor din România. În ziua de 20 noiembrie, NETOPIA mobilPay, liderul plătilor digitale din România, a  înregistrat tranzactii online cu cardul de 3 ori mai mari si de 2,5 ori mai multe fată de Black Friday-ul de anul trecut, iar suma medie cheltuită online s-a ridicat la 500 de lei, fată de 340 lei în 2014.

Cu o zi înainte de startul reducerilor specifice, NETOPIA mobilPay estimase un buget mediu de 460 lei pentru Black Friday, respectiv dublarea tranzactiilor online fată de restul anului. Cele mai recente informatii arată că plătile procesate online s-au triplat valoric fată de Black Friday-ul anterior, volumul lor fiind de 2,5 ori mai mare.

Suma medie cheltuită online cu cardul în editia din acest an a evenimentului de shopping Black Friday a crescut cu 50% fată de editia din 2014, iar cea mai mare plată online cu cardul s-a ridicat anul acesta la peste 40.000 lei (9.000 euro).

Potrivit reprezentantilor NETOPIA mobilPay, „minutul de aur” al cumpărăturilor online s-a înregistrat între 9:00-9:01, când s-au procesat peste 350 de tranzactii, iar „intervalul de aur” a avut loc între 9:00 si 9:06, când s-au procesat circa 1.700 de plăti online cu cardul.

„Am avut parte de un Black Friday exploziv, care ne-a depăsit orice asteptare sau predictie. Românii au plătit cu cardul fără rezerve, au încercat să plătească fără să verifice dacă au fonduri suficiente.

Gânditi-vă că am avut tranzactii respinse în valoare de peste 1,5 milioane euro, pe motiv de ‚fonduri insuficiente’. Deci, intentiile de cumpărare erau mult mai mari”, declară Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Inclusiv plătile cu Bitcoin au atins de Black Friday un număr record. Potrivit lui Antonio Eram, în noaptea de joi spre vineri s-au înregistrat de aproximativ 3 ori mai multe plăti cu moneda digitală fată de o zi obisnuită, iar suma medie achitată cu Bitcoin de Black Friday s-a ridicat la 470 de lei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar