transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2016

Bugetele de investitii in sisteme informatice vor egala in doi ani nivelele de dinainte de 2008

Bugetele de investitii in sisteme informatice vor egala in doi ani nivelele de dinainte de 2008
 Alte stiri la aceasta categorie

Cresterea economică din 2015 a impulsionat multe din firmele din România să investească în îmbunătătirea sistemelor lor informatice de management al afacerilor, cu accentul pe partea operatională.

Astfel, nouă din zece proiecte implementate în 2015 în verticala manufacturing au constat în înlocuirea unor sisteme mai vechi cu solutii noi ERP, avantajoase atât din punct de vedere al performantei în management, cât si al fluxului de numerar, datorită modelului de licentiere.

„Firmele au nevoie de sisteme informatice mai mari, pentru a gestiona operatiuni în crestere si a face fată concurentei. Bugetele alocate au crescut în medie cu 7% fată de 2014, fiind pe un trend ascendent care va ajunge, în maxim doi ani, să egaleze nivelele din anii de boom de dinainte de criză”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

La fel ca si în cazul echipamentelor sau a mijloacelor de transport, înlocuirea sistemelor informatice de management cu solutii ERP moderne are ca obiectiv obtinerea de avantaje competitive în domeniul operational prin îmbunătătirea planificării, a logisticii, a monitorizării productiei, în mobilitate si, nu în ultimul rând, prin conservarea fluxului de numerar. Modelul de licentiere Software as a Service (SaaS) permite investitia în sisteme informatice complexe precum ERP, CRM, SFA fără a bloca fonduri considerabile într-o investitie initială, ci plătind o redeventă lunară în cuatum fix, deductibilă ca serviciu.

„Pe de altă parte, putem afirma că tendinta anului 2016 este normarea cu precizie a muncii, pentru a stabili cu exactitate costul productiei si necesarul de resurse. Sunt informatii necesare atât pentru o negociere de succes cât si pentru a garanta obtinerea profitului planificat”, explică Adrian Bodomoiu.

Având în vedere că aproape 40% din productia manufacturieră este de serie mică sau pe bază de unicat, normarea tuturor etapelor este critică în stabilirea costului de productie pentru a intra în negocieri cu clientul cu un pret de livrare profitabil, iar Wizrom are o experientă îndelungată în astfel de implementări.


Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienti ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI si altele, având în total 4.100 clienti activi si peste 40.000 de licente instalate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar