transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2015

Canon sprijina antreprenorii, oferind cashback si 3 ani garantie la imprimantele din gamele MAXIFY si i-SENSYS

Canon sprijina antreprenorii, oferind cashback si 3 ani garantie la imprimantele din gamele MAXIFY si i-SENSYS

 

Intr-un mediu de business cu foarte multe provocari, in care antreprenorii au de infruntat nu doar concurenta, ci si birocratia si sistemul nu tocmai prietenos al taxelor si impozitelor, se observa totusi un numar tot mai mare de start-up-uri si freelanceri care se lanseaza cu entuziasm. Conform statisticilor, IMM-urile sunt cele care "duc greul" in economia romaneasca, avand cea mai mare pondere in privinta numarului de angajati, a cifrei de afaceri generate si implicit a sumelor platite catre bugetul de stat.

In multe cazuri, antreprenorii trebuie sa lupte de la egal la egal cu mari corporatii, pentru ca birocratia este similara conform legislatiei, iar clientii au asteptari mari de la orice furnizor. In aceste conditii, orice antreprenor are nevoie de parteneri de incredere, incepand de la banca pe care o alege pentru operatiuni si pana la companiile de la care cumpara echipamentele necesare pentru derularea activitatii. In mediul de business actual, orice antreprenor va avea inclusiv activitati de tip office, indiferent de tipul de activitate pe care o presteaza in principal. Asadar, nu pot lipsi echipamente de birou, inclusiv o imprimanta sau un multifunctional - dispozitiv care cel mai probabil va fi utilizat intensiv, zi de zi.

Sprijin pentru antreprenori, din partea Canon

Pentru a sprijini IMM-urile si freelancerii, Canon a lansat in Romania o campanie prin care ofera garantie extinsa la 3 ani pentru imprimante din gamele MAXIFY si i-SENSYS, incluse in promotie. Acest lucru nu numai ca reprezinta o promisiune cu privire la calitatea foarte buna a produselor Canon, dar ajuta antreprenorii sa elimine grijile cu privire la functionarea echipamentelor de imprimare, avand mai mult timp pentru a se concentra la ceea ce este cu adevarat important intr-o afacere: indeplinirea obiectivelor de crestere a business-ului. Si asta pe o piata in care multi producatori / distribuitori ofera garantie limitata la doar un an pentru echipamentele IT cumparate de persoane juridice, considerand ca utilizarea va fi mai mare...Cashback garantat, direct in cont


Mai mult decat atat, Canon ofera si un cadou suplimentar: cashback de pana la 270 de lei la cumpararea unui produs inclus in campanie. Banii aferenti vor fi returnati prin transfer bancar, iar sumele alocate fiecarui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei - www.canon.ro/officewarrantypromotion. Tot aici se poate accesa si regulamentul oficial. Pentru a beneficia de prezenta campanie, orice persoana care cumpara un produs Canon participant la promotie trebuie sa completeze formularul online si sa se inregistreze astfel pentru garantia extinsa de 3 ani si pentru cashback (bani inapoi in contul bancar mentionat de utilizator).

Ideal pentru start-up-uri si freelanceri

In special pentru start-up-uri si freelanceri, orice mic ajutor conteaza. Cumparand un echipament de birou, iti doresti calitate si performanta. Canon merge mai departe si ofera aceasta garantie extinsa cu 50% (de la 2 la 3 ani) plus cashback. Altfel spus, o dovada a calitatii si o asigurare impotriva problemelor tehnice, dar si un cadou placut, direct in cont. Campania promotionala se desfasoara pana la data de 31 ianuarie 2016, iar conditiile complete pot fi accesate pe website-ul oficial, la adresa www.canon.ro/officewarrantypromotion .

 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar