transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2016

Cifra de afaceri Softelligence depaseste 2 milioane de euro, cu o crestere de 40% fata de 2014

Cifra de afaceri Softelligence depaseste 2 milioane de euro, cu o crestere de 40% fata de 2014
 Alte stiri la aceasta categorie

Cifra de afaceri a Softelligence, companie specializata in servicii software de business, a depasit in anul 2015 pragul de doua milioane euro. Astfel, anul trecut a fost cel de-al treilea an consecutiv in care compania a inregistrat o crestere de 40%, de trei ori mai mult decat media industriei locale de software si servicii IT, raportata la aproximativ 13%.

Continua dezvoltare a Softelligence s-a datorat unei strategii ce a vizat extinderea portofoliului de clienti pe piata locala si internationala si furnizarea unor solutii software complexe, in aceeasi linie cu cele mai noi tendinte tehnologice. Astfel, mai mult de jumatate dintre proiectele gestionate de Softelligence in 2015 au fost alaturi de jucatori importanti din tari precum Marea Britanie, Suedia, Germania si Austria. De asemenea, o serie dintre companiile multinationale din portofoliul activ de clienti au ales sa foloseasca solutiile dezvoltate de companie la nivel global, nu doar in Romania.

„Anul 2015 a fost un an al confirmarilor, in care am dovedit ca Softelligence este un jucator strategic si ambitios in sectorul IT din Europa de Sud-Est. Pentru a ne atinge obiectivele setate, ne-am indreptat atentia catre doua segmente importante: digitalizarea serviciilor financiare si dezvoltarea de solutii cheie de management al relatiei cu clientii (CRM). 60% dintre proiectele internationale incheiate in ultimul an au venit gratie rezultatelor obtinute alaturi de clienti multinationali din Romania si a recomandarilor primite pentru a replica succesul acestora in cadrul grupurilor din care fac parte.”, a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner Strategy  & Business Development Softelligence.Serviciile dezvoltate in ultimul an au dus la dublarea numarului de angajati, echipa Softelligence numarand in prezent peste 100 de specialisti. Principalele pozitii ocupate au fost cele de dezvoltatori cu competente tehnice avansate in limbaje de programare de tipul Java, .NET, JavaScript si Angular.js, cat si consultanti tehnici si ingineri Quality Assurance. Pentru anul 2016 se estimeaza o crestere de 50% a numarului de angajati ai companiei.

Cele mai importante activitati din ultimele douasprezece luni au vizat dezvoltarea unor solutii software axate pe digitalizarea proceselor de vanzari si Customer Journey Mapping, adica generarea unei experiente memorabile si continue pentru clienti in toate momentele de interactiune cu bradurile respective. Principalele verticale de business au fost in domeniul asigurari, bancar, retail, productie si servicii.  

Printre companiile ce au ales sa lucreze alaturi de Softelligence si in 2015 se numara lideri de piata in industria bancara, de asigurari si brokeraj, servicii financiare si retail precum Allianz, Raiffeisen Insurance Broker, Aon Insurance Broker, NN, Provident, ING Bank, Mercedes Benz Financial, Mol sau Flanco.

Softelligence este o companie de renume international, specializata in servicii software de business, care imbina expertiza certificata in tehnologii de ultima ora cu orientarea autentica spre client. In ultimii 10 ani, Softelligence s-a remarcat ca "provider of choice" pentru top 10 jucatori la nivel mondial in domeniul serviciilor financiare, cum ar fi Allianz, Aon, ING Bank sau Mercedes Benz Financial, dar si pentru cei mai mari jucatori din industriile de manufacturing, retail si oil & gas, colaborand cu companii precum Honeywell, Henkel si Mol. Cu o prezenta activa pe pietele din Europa Centrala si de Est, precum si pe cele din Marea Britanie, Suedia, Germania si Austria, Softelligence este inclusa de catre Deloitte in Top 50 companii de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa si EMEA. Dincolo de dezvoltarea software si integrare de solutii bazate SAP, Oracle, Microsoft si Salesforce, Softelligence isi valorifica expertiza si prin dezvoltarea platformei proprii Softelligence EBS, o combinatie inovatoare intre software CRM colaborativ, cele mai noi tehnologii web & mobile si procese automatizate de business, certificata de peste 1.000.000 de utilizatori din toate verticalele de business.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar