transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-10-2016

Cum sa-ti protejezi afacerea inteligent

Cum sa-ti protejezi afacerea inteligent
 Alte stiri la aceasta categorie

Chiar daca esti antreprenor la inceput de drum, persoana fizica cu hobby-uri comerciale, om de afaceri sau pur si simplu angajat corporatist, stii cat de importanta este siguranta ta si a datelor tale. Nu conteaza daca ai un birou intr-o cladire de sticla, o cafenea TO GO, un butic la parterul blocului unde stai sau un spatiu comercial amplasat intr-un parc din Bucuresti, vorbim de o investitie pe care vrei sa o protejezi.

Concret, dincolo de planificarile pe care ti le faci cu privire la investitii si perspective de business, trebuie sa ai in vedere si componenta de protectie si sa ai in vedere in planul de investitii achizitionarea unor sisteme de alarma pe amazon sau pe alte platforme.

Practic e esential sa-ti dotezi “business-ul”, indiferent ca vorbim de un birou sau un magazin cu sisteme de securitate cu...tehnologii avansate pentru protejarea ideilor si investitiilor tale.

Ca si idee, sistemele inteligente de protectie de azi de pe piaya integreaza mai muti senzori care sunt interconectati pentru un cotrol optim asupra spatiului pe care vrei sa-l protejezi.

E esential ca sistemul pe care vrei sa-l achizitionezi sa aiba integrat sistem modular de conectare senzori iar acei senzori ar trebui sa contina o camera video cu sensibilitate termica, un senzor de miscare calibrat pentru miscarile umane, un senzor de fum, un senzor pentru emisii gaze si CO2, un senzor pentru a preveni inundatiile usor de montat in zona bailor, un senzor de presiune pentru usa si geamuri, plus prize inteligente care sa nu consume curent canu nu esti acasa.In plus, sistemele de securitate de azi sunt compatibile cu iOS si Android si pot controlate si supravegheate de acasa.

Dar sa incercam sa intelegem impreuna utilitatea unor elemente din configuratia prezentata anterior.

In primul rand, sa vorbim despre senzorul de miscare, de exemplu. Daca vrei sa ai control asupra spatiului pe care il detii – garaj, magazin, birou, senzorul de miscare te poate ajuta sa iei masuri rapid. Nu trebuie conectat la un sistem de alarma zgomotos ca sa alunge infractorul/suspectul. In schimb, daca dupa ora de inchidere magazin in spatiu apare o miscare ciudata, dupa ce confirmi cu ajutorul unei camere video conectate la mobil identitatea intrusului, poti suna linisit/a la 112.

Senzorii de fum sau gaze te vor ajuta sa primesti alerte imediat ce sunt probleme in spatiul pe care l-ai pus sub paza.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar