transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2016

Data Center-ul M247 din Romania marcheaza un an de la aparitia pe piata

Data Center-ul M247 din Romania marcheaza un an de la aparitia pe piata
 Alte stiri la aceasta categorie

 

Cu sediul central in Manchester, filiala locala M247 si-a inceput expansiunea in Romania in 2012 oferind cele mai avansate tehnologii de conectivitate si colocare. Intr-un timp foarte scurt, a reusit sa devina una dintre cele mai importante companii de telecomunicatii din tara.

 

Acum un an, s-a inaugurat primul Data Center in Romania cu o capacitate de 5.000 de servere in prima faza si 12.000 in faza a 2-a. Investitia de peste sapte cifre care a stat la baza acestui centru neutru de colocare a insemnat posibilitatea de a oferi clientilor companiei servicii de web hosting si servere dedicate, dar si un spatiu securizat cu specificatii ridicate pentru furnizori de internet si companii.

 

“Dupa un an de la deschiderea lui, Data Center-ul nostru este ocupat in proportie de 80%, iar feedback-ul primit de la clientii nostri este unul extrem de favorabil, ceea ce ne bucura si ne ofera un sentiment profund de mandrie ca suntem pe drumul cel bun. Datorita cererii ridicate, suntem incantati sa putem anunta ca am luat decizia de a cofinanta proiectarea celui de-al 2-lea Data Center in Bucuresti”, sustine Paul Pintiliescu, Director General M247 Europe.

 

Reteaua europeana M247 are o capacitate colosala de trafic si circuite dedicate de 10G/100G, cuprinzand orase ca Bucuresti, Manchester, Londra, Amsterdam, Frankfurt, Paris, Praga, Budapesta sau Bruxelles. Fiind intr-o continua extindere, reteaua noastra va cuprinde de acum Viena, Zurich si Sofia.

In 2015, reteaua M247 din Romania a atins un trafic record 1Tbit/s, cu o capacitate de 1.5Tbit/s, ceea ce atesta infrastructura tehnica solida implementata si capacitatea de a furniza servicii si solutii la cele mai inalte standarde.

Oferind o gama variata de servicii, inclusiv gazduire, securitatea datelor, consultanta, proiectare infrastructura, solutii scalabile de Cloud, solutii de recuperare a datelor in cazul unui dezastru, servicii de back-up si reconstituire, M247 are posibilitatea de a combina orice produs si serviciu pentru a va putea oferi o solutie personalizata si eficienta.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar