transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2016

Konica Minolta, jucator de top pe piata de Managed Workflow Services din Europa, conform IDC

Konica Minolta, jucator de top pe piata de Managed Workflow Services din Europa, conform IDC
 Alte stiri la aceasta categorie

Konica Minolta Business Solutions a fost desemnată de către IDC ca fiind una dintre cele mai importante companii (“Major Players”) din piata vest europeană de Managed Workflow Services (MWS). Organizatia globală de cercetare a analizat zece furnizori de echipamente de printare din punctul de vedere al capabilitătilor, strategiilor de afaceri si cotelor de piată, apreciind Konica Minolta pentru dezvoltarea solutiilor de tip Enterprise Content Management (ECM).

Philipp Schröder, Manager Office Business Development la Konica Minolta: "Toate afacerile trebuie să se transforme pentru a face fată provocărilor digitalizării. Konica Minolta oferă clientilor săi posibilitatea de a accelera această schimbare, ajutându-i să se dezvolte prin fluxuri de lucru digitale eficiente si productive, pentru toate operatiunile. Am recunoscut această dinamică de la un stadiu incipient, ceea ce a condus către propria noastră transformare prin extinderea ofertei de solutii ECM pentru a furniza servicii de afaceri de vârf, alături de hardware de înaltă performantă. Suntem mândri că IDC ne-a desemnat ca fiind un jucător major, cu viziunea strategică si capacitătile necesare pentru a juca un rol de lider în formarea acestei piete dinamice."

Dezvoltarea solutiilor de tip ECM ale Konica Minolta, în special prin crearea ecosistemului Digital Workflow axat pe automatizarea proceselor de business, a fost rezultatul unor măsuri proactive ale companiei de a răspunde tendintelor de crestere a nevoilor clientilor de a-si optimiza fluxurile de lucru. În conformitate cu această viziune, Konica Minolta a dezvoltat o ofertă integrată de echipamente de printare combinată cu  servicii cu valoare adăugată, care oferă suport clientilor pe tot parcursul colaborării, având la bază o abordare centrată pe servicii.

Studiul "IDC MarketScape: Western Europe Managed Workflow 2015 Hardcopy Vendor Assessment” reprezintă evaluarea IDC a pietei de servicii de management a fluxurilor de lucru din perspectiva furnizorilor de echipamente de printare, care urmăreste capacitatea acestora de a "oferi clientilor o “foaie de parcurs” cu automatizarea fluxurilor de lucru si servicii de optimizare, pe care apoi să le livreze în mod eficient".

Studiul a urmat modelul MarketScape al IDC, care analizează caracteristicile cantitative si calitative pentru succesul pe această piată în crestere. Metodologia a evaluat capacitătile si orientarea strategică a furnizorilor de echipamente de printare, atât în prezent cât si pe viitor, urmărind gradul de aliniere cu nevoile clientilor, viziunea strategică si capacitatea de a dezvolta si pe viitor oferte adaptate la conditiile pietei.

"Konica Minolta continuă să adopte o abordare metodică pe piată, stabilind o propunere clară pentru introducerea si dezvoltarea de solutii robuste, printr-o combinatie de crestere internă, parteneriate si achizitii. Angajamentele internationale sunt gestionate prin procesele globale, mentinând în acelasi timp agilitatea regională", a subliniat IDC în studiul "IDC MarketScape: Western Europe Managed Workflow 2015 Hardcopy Vendor Assessment”.

Solutiile ECM de la Konica Minolta vor fi expuse la CeBIT 2016
Vizitatorii târgului international de tehnologie CeBIT, care va avea loc în perioada 14 - 18 martie la Hanovra, în Germania, vor avea oportunitatea să vadă procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice sau a contractelor contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal folosind solutiile ECM ale Konica Minolta. La standul său (sala 3, standul H17), compania va demonstra modul în care sistemele ECM pot fi integrate în diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date si procesarea electronică a acestora, până la stocarea arhivelor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar