transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-04-2016

Marie Large este noul Unit Head al Ericsson pentru Europa de Sud-Est

Marie Large este noul Unit Head al Ericsson pentru Europa de Sud-Est
 Alte stiri la aceasta categorie

Începând cu 1 aprilie 2016, Marie Large va gestiona operatiunile Ericsson în România, Albania, Bulgaria, Cipru, Grecia, Muntenegru, Serbia, Moldova si Macedonia. Ea îsi va desfăsura activitatea din sediul din Bucuresti, România. Are peste 25 ani de experientă în industria telecom, 10 dintre acestia în pozitii din zona de vânzări si key account management. 

Este o sustinătoare activă a femeilor în pozitii de conducere si o adeptă a sustenabilitătii si responsabilitătii sociale corporative. Începând cu 1 aprilie 2016, Marie Large va fi noul Customer Unit Head pentru Ericsson în regiunea Europei de Sud-Est.

„Sunt încântată să coordonez operatiunile Ericsson într-o piată atât de dinamică, unde compania a dezvoltat deja relatii puternice si de lungă durată cu clientii”, a mentionat Marie Large. „În prezent, toti clientii nostri încearcă să valorifice cresterea din ce în ce mai mare a traficul de date, trecând, în acelasi timp, printr-o transformare digitală. Eu mă voi asigura că răspundem acestor nevoi mai bine decât oricine altcineva de pe piată.”

În noul său rol, Marie Large va face parte din echipa  de conducere a regiunii, raportându-i direct lui Nunzio Mirtillo, Head of Region Mediterranean Ericsson.

Mai mult, Marie Large este prima femeie care ocupă pozitia de conducere a unei unităti regionale de clienti în cadrul Ericsson. Ea îsi va desfăsura activitatea din Bucuresti, România.

Înainte de a prelua  această pozitie, Marie Large a fost Key Account Manager pentru operatorul Safaricom din Africa Subsahariană.  Ea are peste 25 ani de experientă, 17 ani dintre acestia în Ericsson, în diferite pozitii de management si a lucrat anterior în Irlanda, Suedia si Kenya.

Marie sustine activ cresterea numărului de femei în pozitii de conducere. În 2014, ea a fondat Reteaua Femeilor Ericsson din Kenya si, înainte, a co-fondat aceeasi retea în Irlanda. A fost un membru activ al asociatiei Safaricom Women in Technology (WIT) si al asociatiei Connecting Women in Technology (CWIT). De asemenea, Marie Large este pasionată de CSR, fiind implicată în proiectele Ericsson Technology For Good cum ar fi Connect to Learn, ce sustine  educatia fetelor marginalizate din Kenya.

Marie are o diplomă de licentă în Business Studies de la Universitatea Limerick din Irlanda si detine calificarea de Management Accountant (CIMA) de la Dublin Business School. Ea ocupă pozitia detinută anterior de Maurizio De Dominicis, care s-a retras din activitate.

Ericsson are peste 50 de clienti în cele 10 tări din Europa de Sud-Est. Compania colaborează cu toti operatorii importanti din regiune, dar si cu companii de media, companii de utilităti si institutii publice pe proiecte dedicate oraselor inteligente, securitătii publice si transportului inteligent. Cu o echipă de aproximativ 4.000 de angajati în regiune, în ultimele decenii, Ericsson a sustinut în mod constant dezvoltarea profesionistilor si inovatiei în tările din sud-estul Europei.

Operatiunile Ericsson în Europa de Sud-Est includ si unul din cele 4 centre de servicii globale din întreaga lume, deschis în România, centru care oferă solutii complete de operatiuni si asistentă tehnică pentru retele. Centrul Global de Servicii din Bucuresti are capacitatea de a le oferi clientilor Ericsson servicii în zona de consultantă, IT, integrarea de sisteme, extindere a retelelor si relatii clienti.

Ca unitate de clienti, regiunea Europa de Sud-Est apartine regiunii Mediteraneene, unde Ericsson are peste 13.000 de angajati în peste 25 de tări.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar