transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-12-2015

Miroslav Majoros, numit CEO al Telekom Romania

Miroslav Majoros, numit CEO al Telekom Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Grupul de companii Telekom Romania anuntă numirea lui Miroslav Majoroš în pozitia de CEO, începând cu data de 1 ianuarie 2016. Miroslav Majoros, în prezent CEO al Slovak Telekom, va prelua conducerea operatiunilor din România, înlocuindu-l pe Nikolai Beckers care va urma noi provocări în afara Telekom.

Având o pregătire profesională cu profil tehnic, Miroslav Majoroš (56 de ani) a ocupat pozitii de conducere în cadrul Slovak Television, IBM Slovacia si, în ultimii 13 ani, în cadrul Telekom. Din 2010 a detinut pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO al Slovak Telekom. La Telekom Romania, prioritătile sale vor fi extinderea retelelor FTTH si 3G/4G, precum si continuarea demersurilor pentru integrarea juridică a operatiunilor.

Miroslav Majoros va rămâne Presedintele Consiliului de Administratie al Slovak Telekom.
 
Michael Tsamaz, Presedinte si CEO OTE Group si Presedintele Consiliului de Administratie al Telekom Romania Communications S.A., a declarat: “Mă bucur că Miroslav Majoroš se alătură operatiunilor noastre foarte importante din România, aducând o experientă de valoare de pe o piată cu provocări similare. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Telekom Romania către pozitia de lider, în beneficiul clientilor, angajatilor si actionarilor companiei”.Miroslav Majoroš a absolvit Facultatea de Electronică si Informatică din cadrul Universitătii Slovace de Tehnologie din Bratislava si, pe parcursul carierei sale profesionale, a urmat programe educationale de management la Harvard Business School si Stanford Graduate School of Business. În perioada 1994 - 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în pozitia de Director General, iar din 2000 până în 2002 a detinut această pozitie atât pentru IBM Cehia, cât si pentru IBM Slovacia.

Din 2003 a fost Presedinte / CEO al Slovak Telekom si Membru al Consiliului de Administratie. În 2005 a devenit Presedinte al Consiliului de Administratie al Slovak Telekom. A fost Membru al Consiliului de Administratie al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost Presedinte al Consilului de Administratie. Din 1 iulie 2010, a detinut  pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO Slovak Telekom.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar