transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-12-2015

NETOPIA mobilPay, primul procesator care reduce comisionul la plata cu cardul pentru comercianti la sub 1%

NETOPIA mobilPay, primul procesator care reduce comisionul la plata cu cardul pentru comercianti la sub 1%
 Alte stiri la aceasta categorie

NETOPIA mobilPay, liderul plătilor digitale din România, anuntă reducerea comisionului standard de procesare aplicat comerciantilor parteneri la 0,99%, începând cu data de 9 decembrie 2015. Noul plan tarifar pentru comercianti este definitiv si vine în contextul reducerii taxei de interchange la 0,2%, respectiv 0,3 la cardurile de credit, aplicată la nivel national de luna aceasta.

Potrivit reprezentantilor NETOPIA, noul plan de comisionare va intra in vigoare automat si definitiv  pentru toti comercianti, acestia semnând deja  actul aditional pentru activarea noului comision. Astfel, peste 6.000 de magazine online partenere NETOPIA mobilPay vor avea acces la tarife de procesare minime, care vor încuraja masiv adoptia si promovarea plătii online cu cardul, în detrimentul  rambursului.

”Odată cu reducerea comisionului interbancar si cea a comisionului de procesare, plata online devine extrem de accesibilă pentru comercianti. În consecintă, toate magazinele online, începând cu marii jucători, până la eshop-urile medii si mici, vor opta pentru plata digitală, care va câstiga teren important în fata cash-ului. Putem spune, fără niciun fel de dubiu, ca vom asista, anul viitor, la o crestere de cel putin 30% a volumului de tranzactii online cu cardul fată de 2015”, declară Antonio Eram, CEO si Fondator al NETOPIA mobilPay.

Dacă până acum comisioanele standard de procesare aplicate de companie se ridicau, în medie, la circa 2,5 % per tranzactie, odată cu scăderea la 0,99%, clientii au la dispozitie două planuri tarifare, care permit inclusiv comisionare lunară, pe volum de tranzactii.

Astfel, comerciantii NETOPIA mobilPay pot opta pentru planul de comision procentual, unde plătesc comisionul standard de 0,99%, la care se adaugă taxa de tranzactie de 0,30 lei (care include si un SMS de notificare a clientului final pentru tranzactie reusită), sau pentru un abonament fix lunar.

Acesta din urmă  elimină taxa de tranzactie si percepe un comision pe volume de tranzactii, între 0,65% si 0,8%.

Mai mult, comerciantii care adoptă plata cu Bitcoin, beneficiază de un comision preferential, de 0,5%.

NETOPIA mobilPay este lider pe piata din România în ceea ce priveste plătile electronice si mobile. În iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competitii din Silicon Valley. Aplicatia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al gigantilor din domeniul IT. mobilPay Wallet se

numără si printre cele mai premiate solutii de plată din România. Aplicatia a obtinut în 2014 primul loc la Mobile Awards România, la categoria Payment, si a fost numită, printre altele, premiera anului la categoria „Solutii de plată nebancare” în cadrul Galei Nocash 2014. In 2015, inovatia NETOPIA mobilPay a fost recunoscută din nou, cu distinctia ”Premiera anului in offline” pentru mobilPay Wallet, în timp ce unuia dintre partenerii NETOPIA i-a fost înmânat premiul ”Comerciantul Anului”,  pe zona de carduri,  ot în cadrul galei Nocash.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar