transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-01-2016

Noua gama Toshiba Satellite Pro - fiabilitate, performanta si securitate pentru nevoi educationale si IMM-uri

Noua gama Toshiba Satellite Pro - fiabilitate, performanta si securitate pentru nevoi educationale si IMM-uri
 Alte stiri la aceasta categorie

Toshiba Europe GmbH anunta lansarea modelelor Satellite Pro A30-C, Satellite Pro A40-C si Satellite Pro R40-C. Creata specific pentru utilizare in mediul educational si in companii mici si mijlocii, aceasta gama sustine productivitatea crescuta si eficienta, fie ca lucrezi in sala de clasa, in birou sau in afara acestora. Disponibila cu dimensiuni de 33.8 cm (13”) sau 36.6 cm (14”), pentru a se potrivi oricarei tipologii, noua gama ofera o optiune pentru fiecare organizatie, intarita de nivelurile ridicate de fiabilitate si re-asigurarea celor peste 30 de ani de inovatii Toshiba.

Toate noile modele Satellite Pro au fost create avand in vedere activitatile de business, de la carcasa usoara, pana la varietatea de configuratii si caracteristici incluse. Satellite Pro A30-C, A40-C si R40-C sunt echipate cu procesoare Intel Core din generatia a 6-a, pentru a livra combinatia optima intre performanta si durata de viata a bateriei, oferind acum mai multe tehnologii wireless pentru andocare si display. Pentru maximizarea productivitatii si reducerea reflexiilor, toate modelele includ si un ecran non-reflexiv pentru utilizarea in incaperi puternic iluminate sau afara, in lumina directa a soarelui.

Satellite Pro A30-C si Satellite Pro A40-C

Satellite Pro A30-C de 33.8 cm (13”) este un companion constant ce permite studentilor si profesionistilor sa lucreze de oriunde isi doresc, iar Satellite Pro A40-C, cu ecran de 36.

6 cm (14”) ofera echilibrul ideal intre mobilitate si productivitate, ca inlocuitor de desktop, daca e nevoie. Subtiri si usoare, cu ecran HD sau Full HD, ambele sunt laptopuri mobile care nu fac niciun compromis de performanta, conectivitate sau durabilitate. Durata de viata a bateriei de pana la 8 ore mentine functionarea Satellite Pro A30-C si A40-C pentru intreaga zi, pentru productivitate maxima si libertate in afara biroului.

In plus, ambele modele Satellite Pro A30-C si A40-C sunt caracterizate de Toshiba Reliability Guarantee, astfel ca organizatiile pot achiztiona cu incredere stiind ca, in cazul putin probabil al unei defectiuni, Toshiba va oferi o reparatie gratuita si returnarea integrala a banilor - fiind astfel o tranzactie lipsita de orice risc.

Pentru a instala si mai mai multa incredere in durata de viata a produsului, ambele modele au fost testate H.A.L.T3 (Highly Accelerated Life Test) de catre institutul german independent TÜV Rheinland care simuleaza trei ani de utilizare, pentru a fi siguri ca sunt construite pentru a dura.

Companiile pot fi sigure ca informatiile si datele lor vor fi in deplina siguranta datorita includerii optionale a unui cititor Smartcard pentru login sigur si a Trusted Platform Module 2.0 (TPM) pentru encriptarea datelor. In plus, Satellite Pro A40-C beneficiaza si de un cititor de amprente, pentru un nivel suplimentar de siguranta. Atunci cand un utilizator doreste sa partajeze informatii, acesta o poate face cu usurinta prin intermediul gamei variate de optiuni directe de conectivitate ce include HDMI si RGB penru prezentari, USB 3.0 si un slot SD card pentru transferuri rapide de continut, si Intel premium Wi-Fi ce permite utilizatorilor sa acceseze tot ce au nevoie, rapid si indiferent unde s-ar afla.

Satellite Pro R40-C

Perfect pentru scoala si companii mici si mijlocii, Satellite Pro R40-C este echipat cu un ecran HD non-reflexiv de 36.6 cm (14”), fiind o solutie accesibila pentru nevoile esentiale de business. Oferind tot ce au nevoie elevii in educatia zilnica si create pentru a face fata utilizarii de zi cu zi, Satellite Pro A30-C si A40-C permit utilizatorilor sa stocheze, sa partajeze si sa sustina prezentari fara grija adaptoarelor suplimentare sau a cablurilor. Datele sunt protejate datorita senzorului 3D de impact, in cazul caderilor accidentale, iar tastatura completa si silentioasa este montata pentru a se potrivi celor care isi doresc un inlocuitor de desktop si niveluri ridicate de productivitate.

Create pentru utilizare dedicata in mediul de afaceri, dar si cu grija pentru mediul inconjurator, toate modelele sunt certificate EPEAT cu Eco Utility incorporata, permitand utilizatorilor sa preia controlul impactului asupra mediului. Administratorii IT pot customiza rapid si usor setarile, pentru a maximiza eficienta bateriei, pentru a minimiza consumul de energie si pentru a reduce impactul pe care organizatia il are asupra planetei.

Toshiba Satellite Pro A30-C, Satellite Pro A40-C si Satellite R40-C vor fi disponibile in Europa incepand cu primul trimestru al anului 2016.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar