transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2015

Noul GravityZone, de la Bitdefender - protectie de top ce sustine productivitatea companiilor

Noul GravityZone, de la Bitdefender - protectie de top ce sustine productivitatea companiilor
 Alte stiri la aceasta categorie

Bitdefender anuntă lansarea noului GravityZone, solutia de securitate pentru companii cu cel mai mic impact asupra sistemelor, instalare extrem de usoară si aceeasi protectie ridicată, recunoscută deja de marile institute de testare din industria globală de securitate. 

Noua solutie GravityZone îsi păstrează agilitatea dovedită de testele efectuate în aprilie, de Login VSI, pe versiunea precedentă. În urma evaluării, GravityZone s-a dovedit a fi cea mai rapidă solutie din industrie precum si produsul cu cel mai mic impact asupra sistemului – sub 50% din impactul solutiilor competitoare. De asemenea, noul GravityZone are la bază tehnologiile de top Bitdefender, ce se află în fruntea industriei în materie de protectie, detectie si usurintă în utilizare, cu numeroase premii acordate de AV-TEST, AV-Comparatives, PC Mag si altii.

’’GravityZone este deja în pozitia de lider al industriei de securitate IT, asa cum o dovedesc testele recente. Am continuat dezvoltarea cu noul GravityZone si suntem nerăbdători să vedem impactul pe care îl va avea asupra industriei de securitate si mai ales asupra securitătii în companiile de peste tot din lume’’, a declarat Cătălin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.
 
GravityZone, solutia ce a introdus perioada de răspuns de trei secunde la noile amenintări, se instalează mai usor ca niciodată, întrucât noua versiune se adaptează la orice sistem de operare si la orice computer, conformându-se politicilor de securitate din companii, mediului fizic sau virtual si performatei variabile a echipamentelor hardware. 

Consola de control al dispozitivelor permite utilizatorilor să ajusteze permisiunile si exceptiile pentru întreaga gamă de terminale incluzând portabile Windows, imprimante, scanere, USB-uri, modem-uri, dispozitive CD-ROM si altele, precum si unităti de stocare, adaptoare de retea etc.

Securitatea locală si în cloud pentru Microsoft Exchange oferă management intuitiv si centralizat, în timp ce sistemele Linux fizice sau virtuale beneficiază de protectie la cerere si automată.

De asemenea, securitatea pentru statiile de lucru este dublată de scanarea centralizată.

Lansarea noului Gravity Zone coincide cu lansarea noului portofoliu de produse de business al Bitdefender, conceput pentru a maximiza simplitatea si adaptabilitatea.

Printre optiunile de pachete se numără Enterpise Security, Advanced Business Security si Business Security. Optiunea Enterpise Security acoperă sisteme desktop, servere precum si dispozitive mobile si oferă facilitatea de scanare inteligentă centralizată, licentiere pentru centre de date si multe altele.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar