transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2016

OLX.ro - cel mai vizitat site din Romania in decembrie 2015 si ianuarie 2016

OLX.ro - cel mai vizitat site din Romania in decembrie 2015 si ianuarie 2016
 Alte stiri la aceasta categorie

Cu 9,4 milioane de vizitatori unici pe luna (SATI, decembrie 2015) si peste 11 milioane (SATI, ianuarie 2016), OLX.ro a fost mai vizitat site din Romania pentru doua luni consecutive. Cu aproximativ 4 milioane de anunturi active si cei mai multi vizitatori, OLX.ro este platforma preferata de romani pentru vanzarea si cumpararea de bunuri sau servicii.

In luna ianuarie din acest an, categoria Auto, Moto si Ambarcatiuni a fost cea mai vizitata sectiune din site. In prezent, pe OLX.ro se tranzactioneaza aproximativ 940 de masini in fiecare zi. Mai mult, un anunt incarcat in subcategoria Autoturisme are in medie aproximativ 400 de vizualizari si la fiecare 1,4 secunde un cumparator trimite un mesaj unui vanzator pentru anunturile cu masini.

Eficienta platformei s-a remarcat si pe parcursul anului trecut cand s-au vandut cel putin 270.777 de masini conform datelor din site (numar de anunturi in care utilizatorii au precizat ca au vandut autoturismul pe OLX.ro).

De asemenea, pentru subcategoria Autoturisme, valoarea medie a unei tranzactii incheiate a fost 2.872 euro, anul trecut suma totala tranzactionata depasind 777 milioane euro.

Ca numar de anunturi noi, in ianuarie 2016 au fost incarcate peste 1,3 milioane, cu 10% mai mult fata de decembrie 2015. Astfel, in top trei categorii s-au numarat Electronice si Electrocasnice, Auto, Moto si Ambarcatiuni si Imobiliare.

OLX.ro este cea mai mare platforma de vanzare si cumparare online din Romania ca numar de anunturi si vizite, oferind o solutie rapida si eficienta romanilor ce doresc sa cumpere si sa vanda produse si servicii online.
   
OLX.ro ofera o platforma rapida si foarte bine localizata celor care doresc sa cumpere si sa vanda produse si servicii, prin simpla postare a unui anunt online. In fiecare luna, milioane de oameni din Romania vand si cumpara o gama larga de produse printre care masini, obiecte casnice, mobila, proprietati imobiliare, produse de folosinta indelungata, instrumente muzicale, vehicule, electronice si echipamente mobile, servicii, toate pe OLX.
 
Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de OLX.ro vizitati site-ul www.olx.ro. Informatii periodice sunt publicate si pe conturile de Facebook si Google Plus ale companiei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar