transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2015

Pariurile sportive - forma de divertisment care atrage sume tot mai mari in mediul online

Pariurile sportive - forma de divertisment care atrage sume tot mai mari in mediul online
 Alte stiri la aceasta categorie

Industria pariurilor sportive este una cu vechime in tara noastra. Alaturi de jocul la loto (monopol de stat), jocul de pariere este usor accesibil oricarui roman, daca tinem cont de numarul mare de case de pariuri deschise atat in orasele mari, cat si in cele mici si foarte mici. Piata este enorma, pentru ca romanii sunt pasionati de sport si implicit sunt dispusi sa riste constant bani pentru a-si testa cunostintele (si intuitia) in domeniu.

Atat timp cat sunt respectate niste principii de joc, pariurile sportive sunt o forma de divertismet inofensiva. Adresate persoanelor adulte, pariurile presupun riscarea exclusiv a sumelor de bani pe care jucatorul isi permite sa le piarda. De altfel, cei mai multi romani pariaza sume mici, doar pentru a trai mai intens meciurile live pe care le urmaresc la TV sau pe internet.

De cativa ani, pe masura ce mediul online a devenit mai accesibil, romanii si-au mutat aici multe dintre activitatile uzuale. Este si cazul pariurilor sportive, care se pot plasa astazi direct online, pe multe site-uri romanesti si straine. Poti paria pe fotbal, dar si pe box, bachet, handbal, tenic si aproape orice sport in care exista competitii oficiale.

Ca nisa, s-a dezvoltat si partea de pariuri politice, un exemplu in acest sens fiind posibilitatea de a paria online pe numele viitorului presedinte al Romaniei.

Pariurile online presupun utilizarea de bani electronici. Exista mai multe feluri de plati acceptate, dar cele mai simple sunt cele prin carduri de debit sau credit - Visa si MasterCard sunt brandurile populare in domeniu, mai ales printre utilizatorii romani. Website-urile internationale de pariuri profita de expansiunea pietei online din tara noastra si ofera clientilor noi o multime de oferte speciale, inclusiv bonusuri foarte atractive. Poti chiar paria gratis, in anumite conditii promotionale.

Cei ce pariaza - online si offline - folosesc oricum internetul pentru a se documenta. Website-uri precum www.e-pariuri.ro se bucura de succes tocmai pentru ca ofera informatii despre biletul zilei, ponturi de pariere si multe informatii utile, inclusiv de ordin statistic. Pe masura ce tabletele si smartphone-urile au devenit mai ieftine si mai performante (in acelasi timp), utilizatorii pariaza tot mai des chiar si de pe aceste dispozitive mobile. De asemenea, meciurile live sunt urmarite mai mult online decat in mediul clasic - la TV.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar