transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2015

Peste 5000 de comercianti online au acces la serviciile DPD Romania direct din platformele lor de e-commerce

Peste 5000 de comercianti online au acces la serviciile DPD Romania direct din platformele lor de e-commerce
 Alte stiri la aceasta categorie

Peste 5.000 de magazine online din România, bazate pe platforma de e-commerce Prestashop, vor dispune, automat, de serviciile de curierat ale DPD România, unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata locală de coletărie si curierat expres. Accesul la serviciile DPD România vine odată cu implementarea în platforma Prestashop a unui modul simplu si rapid de management complet al livrărilor prin compania de curierat.

Modulul se integrează automat cu sistemele DPD si le permite comerciantilor online să îsi îmbunătătească performanta când vine vorba de gestiunea si expedierea coletelor. Toate instrumentele necesare pentru pregătirea si urmărirea livrărilor de colete au fost consolidate si pot fi gestionate dintr-o singură interfată. Extensia oferă, printre altele, posibilitatea printării automate a etichetelor de livrare, posibilitatea urmăririi livrărilor, a corectării codurilor postale, dar si un raport de profitabilitate pentru diferite metode de livrare.

"Integrarea cu Prestashop ne asteptăm să ducă la o crestere semnificativă a livrărilor DPD, având în vedere că în România sunt peste 5.000 de magazine online care folosesc această platformă de e-commerce. Totodată, această integrare este benefică si pentru comercianti, întrucât le oferă accesul la un serviciu de curierat de top, cu o serie întreagă de solutii de livrare cu valoare adăugată, fapt ce va duce la cresterea satisfactiei clientilor", spune Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Modulul vine în sprijinul comerciantilor online ce folosesc site-uri Prestashop si prin generarea automată a codului postal aferent adresei completate de un client care plasează o comandă.

În cazul în care un cod postal nu a putut fi generat cu precizie, administratorul site-ului va fi avertizat de acest lucru si va trebui să valideze manual pretul livrării înainte de expedierea coletului.

Solutia DPD a fost construită pentru magazinele online, carora le oferă acces la toate serviciile DPD, precum livrări interne, internationale, sau servicii cu valoare adaugata: Cash On Delivery (plata ramburs), Asigurare suplimentara, etc.

DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoasterea pietei locale si cele 2 servicii Predict si Pickup, DPD România oferă cea mai bună experientă de livrare atât expeditorilor cât si destinatarilor.

Cu o echipă de peste 500 de angajati si francizori, si având acces la o retea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual 4,8 milioane de colete.

DPDgroup este reteaua de livrare colete a GeoPost, care a înregistrat vânzări de 4,9 miliarde € în 2014. GeoPost este holding-ul detinut de Grupul francez La Poste.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar