transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2016

QUALITANCE incheie 2015 cu venituri de 4,4 milioane de euro

QUALITANCE incheie 2015 cu venituri de 4,4 milioane de euro
 Alte stiri la aceasta categorie

Potrivit rezultatelor financiare ale companiei românesti de software si tehnologie, cifra de afaceri a acesteia a crescut cu 40% anul trecut, până la 4,2 milioane de euro, iar veniturile generale au ajuns la 4,4 milioane de euro.

Profitul înregistrat de QUALITANCE în 2015 ajunge la 12.50% din cifra de afaceri, iar 50% din el va fi reinvestit în extinderea sediului din Opera Center si în dezvoltarea zonei de proiecte de inovatie. Cifra de afaceri a companiei a ajuns la 4,2 milioane de euro, din care peste 35% a provenit din piata nord-americană, QUALITANCE fiind inclusă în topurile companiilor private cu cea mai rapidă crestere - Deloitte Technology Fast 50 Central Europe si Inc. 5000 Europe, pe locul patru între companiile românesti de software.

"În 2015, QUALITANCE a intrat în elita firmelor de tehnologie prin consolidarea capabilitătilor de inovatie cu expertiza în cele mai noi domenii tehnologice - de la machine learning si inteligenta artificială pâna la realitatea virtuală. Cresterea cifrei de afaceri a QUALITANCE de anul trecut a fost cu putin sub asteptările noastre din octombrie 2015. Anvergura ei, includerea firmei în topuri dedicate companiilor private cu cea mai rapidă crestere si dublarea veniturilor generate de activitatea noastră din SUA ne determină să ne fixăm obiective ambitioase pentru anul 2016, obiective care includ o crestere a cifrei de afaceri cu 65% si a profitabilitătii cu 30%", a declarat Radu Constantinescu, Managing Partner si CFO QUALITANCE.

Anul trecut, volumul total de business al companiei a înregistrat o crestere de 40%, iar veniturile generate de QUALITANCE în SUA s-au dublat fată de 2014.

În 2015, cea mai profitabilă linie de business a companiei a fost cea de dezvoltare de produse.

Portofoliul QUALITANCE s-a îmbogătit în 2015 cu un număr semnificativ de proiecte de la clientii existenti, pe baza recomandărilor primite în urma proiectelor deja livrate, dintre care peste o treime din SUA. Compania a accesat noi teritorii tehnologice si a deschis o nouă linie de business pe inovatie.

"În 2016, QUALITANCE vizează ceva semnificativ diferit. Suntem o companie care îsi propune să schimbe modul în care oamenii si companiile lucrează si care are drept misiune un impact pozitiv în vietile lor prin tehnologie, iar acesta este primul si cel mai important obiectiv pe care ni l-am setat. Intentionăm să crestem în acelasi ritm sustinut si, în era informatiei, ne propunem să realizăm această crestere nu doar prin volum brut, ci prin impact si multiplicatori", a declarat Ioan Iacob, Managing Partner si CEO QUALITANCE.

Fondată în 2007, QUALITANCE lucrează cu companii Fortune 500 si cu startup-uri pentru a construi sisteme software scalabile si proiecte strategice de inovatie prin tehnologie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar