transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2016

SoftOne Romania si-a dublat numarul de parteneri in 2015

SoftOne Romania si-a dublat numarul de parteneri in 2015
 Alte stiri la aceasta categorie

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, si-a urmat strategia pentru 2015 si si-a dublat numărul de parteneri în ultimul an. În acelasi timp, SoftOne România a contractat zece noi parteneri, din luna noiembrie a anului trecut, atunci când compania a organizat întâlnirea anuală cu partenerii săi, si până în prezent.

SoftOne România a anuntat la finalul anului trecut că va coordona activitătile de vânzări si suport pentru toti partenerii săi din Europa de Sud-Est. În acest sens, parteneriatele se află în linie cu obiectivul companiei de a avea o prezentă puternică în regiune, România urmând să devină un hub pentru extinderea companiei.

“Ne bucurăm că am încheiat aceste parteneriate pentru că ele sunt o dovadă de încredere. Ne arată că solutiile noastre de business sunt apreciate pentru calitatea lor superioară si pentru abilitatea lor de a contribui la dezvoltarea unor afaceri sănătoare. Anul acesta vom continua să extindem această retea de parteneri locali întrucât vrem să ne asigurăm că beneficiile produselor noastre sunt accesibile în toate colturile tării”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Printre noii parteneri prin care SoftOne România va distribui solutiile de business se află:
Ecosys (Cluj-Napoca), ITH Outsourcing (Bucuresti), Total Business Consulting (Ploiesti), Soft Cont Solutions (Bucuresti), Nenos Software (Galati), Software Vision (Iasi), Qonjuct (Bucuresti) si multi altii.

Partenerii vor asigura accesul la solutiile de business ale Soft1, însemnând: Cloud ERP, Cloud CRM, aplicatii mobile, solutii B.I., solutii eInvoice/eCommerce.


Soft1 ERP, solutia de top a SoftOne România, oferă simplitate si flexibilitate si răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem functional, optimizat pentru operarea în Cloud, care poate fi configurat în totalitate si care oferă agilitate, control operational si productivitate crescută.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, partener certificat Microsoft si unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de ERP, CRM si Business Intelligence (BI) din regiune, a înregistrat în 2014 un profit de 7 milioane de euro, o crestere de 15% fată de anul anterior.

Compania si filialele sale au peste 16,000 de clienti, 400 de parteneri si peste 2,000 de instalări în Cloud, fiind active pe piete din Europa de Sud-Est, Rusia si Orientul Mijlociu si în industrii precum retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii.

SoftOne România si-a început activitatea pe piata locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies.

SoftOne România are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală si de Est.

Printre beneficiarii actuali ai solutiei Soft1 ERP se numără: Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Calif, Dablerom, Leonardo, Neon Lighting, Verla, Pet Factory si Cosmos Mobile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar