transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-04-2016

SoftOne Romania tinteste sa ajunga la 60 de parteneri pe piata locala in 2016

SoftOne Romania tinteste sa ajunga la 60 de parteneri pe piata locala in 2016
 Alte stiri la aceasta categorie

SoftOne România, furnizor de top de servicii si solutii Cloud ERP recunoscute la nivel international, îsi propune o crestere cu 50% a retelei de parteneri în 2016, pentru a avea 60 de distribuitori la nivel national. Mai mult, compania si-a mărit portofoliul în 2015, de la 130 la 200 de clienti, si vizează să ajungă la 300 până la finalul acestui an.

Anul trecut, SoftOne România si-a consolidat pozitia strategică fată de clientii din regiune, prin dublarea retelei de parteneri la nivel national, de la 20, la 40, si a devenit centrul international de suport, în materie de management, marketing, training si vânzări, pentru toti partenerii din Europa de Sud-Est.

Astfel, în prezent, SoftOne România gestionează activitatea a peste 50 de parteneri (România + regiune), reprezentând 12,5% din totalul retelei de distributie a companiei mamă, SoftOne Technologies.

SoftOne România oferă asistentă si coordonează activitatea tuturor partenerilor din Cipru, Bulgaria, Albania, Rusia, Moldova si Serbia.

“Am crescut exponential de când ne-am început activitatea în România, reiterând ambitia de a deveni un jucător important pe piata locală, dar si un hub de extindere în Europa de Sud-Est. În 2015, cifra de afaceri a SoftOne Technologies provenită din pietele internationale a crescut cu 70%. Europa de Sud-Est a jucat un rol semnificativ în acest sens si dorim să ne continuăm evolutia în România si în regiune”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

În ultimul an, compania si-a diversificat portofoliul cu noi produse si servicii: Soft1 360 (aplicatie de web & mobile), eInvoice (pentru facturare electronică) si servicii web (pentru integrarea în Cloud cu terte aplicatii).

În 2016, SoftOne va continua să se axeze, în termeni de cercetare si dezvoltare, pe aplicatii de web & mobile, dar si pe solutii în Cloud. Totodată, compania va pune accent pe extinderea functionalitătilor solutiilor Soft1 ERP si  Soft1 CRM.

SoftOne Technologies este partener acreditat al Microsoft si distribuitor de top pentru solutii ERP, CRM si Business Intelligence. În prezent, solutiile Soft1 sunt folosite cu succes de peste 15.000 de companii, care activează pe mai multe piete internationale si în mai multe domenii precum: retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii. SoftOne Technologies si filialele sale au peste 400 de parteneri, 600 de dezvoltatori asociati si peste 2.000 de instalări în Cloud.

Compania mamă a SoftOne România este SoftOne Technologies, partener acreditat al Microsoft si distrbuitor de top pentru solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI).

SoftOne România si-a început activitatea pe piata locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies.

SoftOne România are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală si de Est.

Soft1 ERP, solutia de top a SoftOne România, oferă simplitate si flexibilitate si răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem functional, optimizat pentru operarea în Cloud, care poate fi configurat în totalitate si care oferă agilitate, control operational si productivitate crescută.

Compania si filialele sale au peste 15.000 de clienti, 400 de parteneri si peste 2.000 de instalări în Cloud, fiind active pe piete din Europa de Sud-Est, Rusia si Orientul Mijlociu si în industrii precum retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii.

Printre clientii actuali ai SoftOne se numără: Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Calif, Dablerom, Leonardo, Neon Lighting, Verla, Pet Factory si Cosmos Mobile.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar