transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-12-2015

SoftOne Romania va coordona activitatile tuturor partenerilor sai din Europa de Sud-Est

SoftOne Romania va coordona activitatile tuturor partenerilor sai din Europa de Sud-Est
 Alte stiri la aceasta categorie

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, a preluat din acest an gestionarea serviciilor de vânzări si suport efectuate de partenerii din Europa de Sud-Est. Compania a intrat pe piata românescă în urmă cu doi ani, iar unul dintre obiectivele stabilite de la început a fost ca România să devină un hub pentru extinderea SoftOne în celelalte tări din regiune.

“Piata din România are foarte mult potential pentru dezvoltarea industriei solutiilor de business. Investitiile pe care le-am făcut până acum pe piata locală ne-au adus rezultate foarte bune. În doar doi ani, ne-am dublat reteaua de parteneri si ne-am extins numărul de clienti. Vom continua, asadar, nu doar în 2016, ci si în următorii ani, să investim, luând în considerare faptul că România are un rol strategic pentru intrarea SoftOne pe alte piete din Europa de Sud-Est”, a declarat Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

SoftOne estimează, totodată, că piata românească de Cloud ERP va creste cu 15-20% în 2016.

Estimările se bazează pe cresterea numărului de companii mici si mijlocii care au devenit din ce în ce mai deschise la ideea de a implementa o solutie de business în Cloud. Date fiind numeroasele beneficii pe care aceste solutii le au precum cresterea productivitătii, reducerea costurilor operationale si administrative, reducerea inventarului, îmbunătătirea timpului de livrare a comenzilor, SoftOne România apreciază, de asemenea, că, în cinci ani, 95% dintre companiile de pe piata locală vor opera în Cloud.În acest sens, solutiile de tip Cloud ERP si CRM, aplicatiile de mobil, solutiile B.I. si eInvoice/eCommerce vor fi absolut necesare pentru IMM-urile care vor să îsi crească productivitatea si profiturile în anii următori.

“Clientii sunt mai informati acum în ceea ce priveste adoptarea unor solutii de business eficiente. Ei au înteles că implementarea unor sisteme ERP sau CRM nu poate avea decât efecte pozitive vizibile precum eficientizarea proceselor de business, îmbunătirea productivitătii, asigurarea mobilitătii, etc. Prin urmare, 2016 va fi un an evolutiv pentru piata solutiilor de business si implicit pentru SoftOne România”, a explicat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Soft1 ERP, una dintre solutiile de top ale SoftOne România, oferă simplitate si flexibilitate si răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem functional care poate fi configurat în totalitate si care oferă agilitate, control operational si productivitate crescută.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, partener certificat Microsoft si unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de ERP, CRM si Business Intelligence (BI) din regiune, a înregistrat în 2014 un profit de 7 milioane de euro, o crestere de 15% fată de anul anterior.

Compania si filialele sale au peste 14.000 de clienti, 300 de parteneri si peste 1.200 de instalări în Cloud, fiind active pe piete din Europa de Sud-Est, Rusia si Orientul Mijlociu si în industrii precum retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar