transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2016

Stefanini a inaugurat un centru de suport la Targu Mures unde va angaja 60 de specialisti pana la sfarsitul anului 2016

Stefanini a inaugurat un centru de suport la Targu Mures unde va angaja 60 de specialisti pana la sfarsitul anului 2016
 Alte stiri la aceasta categorie

Stefanini România, subsidiară locală a companiei braziliene Stefanini – unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, a inaugurat un centru de suport la Târgu Mures, acesta fiind al treilea deschis în România, după cele din Bucuresti si Sibiu.

În cadrul noului centru Stefanini lucrează, în prezent, 20 angajati specializati, în principal, pe limba germană si maghiară, dintre care 80% au un nivel de experientă junior, iar 20% senior. Acestia furnizează servicii către companii multinationale care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine.

“Am ales să deschidem cel de-al treilea centru Stefanini pe plan local în Târgu Mures pentru a facilita procesul de recrutare, având în vedere că aici locuiesc persoane care cunosc limba germană si maghiară, ambele tot mai cerute pe piata de outsourcing”, a declarat Andreea Stănescu, VicePresident Stefanini EMEA Delivery.

Sediul Stefanini este situat la etajul 1 al Multinvest Business Center I, prima clădire de birouri verde din Târgu Mures, amplasată în zona centrului istoric. Spatiul de lucru se întinde pe o suprafată de 300 m2 si este completat cu zone de relaxare, conturate printr-un design modern pentru a crea un mediu cât mai plăcut angajatilor.

60 angajati Stefanini la Târgu Mures până la sfârsitul anului

Reprezentantii companiei îsi propun ca până la finalul anului să tripleze numărul de angajati ai noului centru de suport, ajungând astfel la o echipă formată din 60 de specialisti.

La momentul actual, Stefanini Târgu Mures are 10 pozitii deschise de Service Desk Analyst, pentru vorbitorii de limba germană, si de SQL Specialists, pentru persoanele cu experientă de lucru în acest limbaj de programare.

Angajatii Stefanini dispun de un pachet salarial atractiv, de bune oportunităti de avansare în carieră, multumită faptului că sunt expusi unui mediu international de lucru, si de o serie de beneficii extrasalariale precum spatii de relaxare, decontarea transportului în comun si bonuri de masă.Persoanele care vor să îsi dezvolte cariera profesională în cadrul Stefanini Târgu Mures îsi pot depune CV-urile online, toate pozitiile deschise fiind centralizate pe site-ul companiei.

Stefanini este o companie braziliană ce beneficiază de 29 de ani de experientă în livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializată în diverse industrii, compania oferă expertiză IT clientilor din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurări sau sectorul public.

Prezentă în 39 de tări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore si nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicatii, precum si servicii BPO. Recunoscută la nivel mondial, Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News) si a fost pozitionată pe locul al patrulea într-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internationalizare, realizat de Fundatia Dom Cabral din Brazilia.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar