transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2016

Televoice Grup si Google - parteneriat strategic pentru autorizare GMS

Televoice Grup si Google - parteneriat strategic pentru autorizare GMS
 Alte stiri la aceasta categorie

Televoice Grup, companie ce detine brandul Evolio, a semnat recent un parteneriat strategic cu Google pentru autorizare GMS (Google Mobile Services apps).

În baza acestui contract, toate produsele ce vor fi dezvoltate sub brandul Evolio vor avea autorizarea Google (GMS). Asadar, produsele Evolio vor fi testate în Laboratoarele agreate Google si vor oferi un nivel superior de fiabilitate, inclusiv upgrade over the air.

„Prin semnarea acestui parteneriat ne propunem să oferim clientilor Evolio o mai bună experientă în utilizarea dispozitivelor Android si a aplicatiilor aferente, dar si servicii de suport si up-grade la un nivel superior. Obiectivul nostru este sa rămânem fideli filosofiei de business cu care am pornit la drum, aceea de a oferi produse de calitate superioară la un pret accesibil”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Produsele autorizate GMS vin cu aplicatii preinstalate precum: Chrome, Gmail, Hangouts, Google Plus, Play Store, Drive, Maps, YouTube, Google Play Movies, Google Play Music, Google Photos etc.

Conform ultimului studiu GFK pentru 2015, Android a ajuns la o cotă de piată de 89%, cifră raportată la unităti vândute la finalul lui decembrie 2015, în timp ce iOS a înregistrat o cotă de piată de 4.6%, Windows 5%, si Blackberry 1.4%.
 
Aceleasi date arată că segmentul de piată cu cea mai crestere este reprezentat de smartphone-urile cu diagonala de 5 si 5.

5 inch, de la o cotă de piată de 10.5 % în ianuarie 2015 la 35.4 % în decembrie 2015. Cele mai vândute smartphone-uri sunt cele cu diagonala de 4 si 5 inch, cu o cota de piată de 63.4% în ianuarie si 49.2% în decembrie.

Pentru 2016, compania Televoice Grup, prin brandul Evolio, tinteste o cotă de piată pentru dispozitive Android de 10%.

Evolio, unul dintre cele mai importante branduri de pe piata de IT&C din România, a fost lansat în 2006 de către compania Televoice România. Sub brandul Evolio, compania produce si distribuie o gamă largă de produse de înaltă tehnologie la un pret accesibil, precum smartphones, tablete, eBook readere, notebookuri, echipamente GPS, camere video, smartwatches etc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Nou sistem de lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar