transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2015

UPC extinde grila Horizon Go si adauga 15 noi canale TV

UPC extinde grila Horizon Go si adauga 15 noi canale TV
 Alte stiri la aceasta categorie

UPC România, companie membră Liberty Global, anuntă extinderea grilei Horizon Go cu 15 noi canale TV. Astfel, clientii UPC care folosesc aplicatia Horizon Go se pot bucura de peste 70 de canale TV oriunde, oricând.

Noile canale TV disponibile acum prin Horizon Go sunt: HBO, HBO Comedy, Cinemax, TVR News, Nickelodeon, Nick Jr., VH 1, România TV, TVR 2, TVR 3, France 24, Bloomberg, National TV, National 24 Plus, Favorit.

Aplicatia UPC Horizon Go a fost lansată la sfârsitul anului 2014. Prin intermediul ei UPC oferă clientilor de televiziune si internet posibilitatea de a se bucura de continutul TV dorit pe smartphone, tableta sau laptop fara niciun cost suplimentar. Numărul de canale disponibile prin serviciul Horizon Go depinde de tipul de abonament TV al fiecărui client. Printr-un singur cont My UPC, un client UPC poate viziona canale online pe maximum 5 dispozitive conectate simultan. În plus, clientii pot folosi dispozitivul mobil ca telecomandă pentru a schimba canalul pe mediabox-ul UPC sau pentru a programa înregistrări direct din aplicatie, de acasă sau de la distantă.De la momentul lansării si până în prezent, numărul clientilor UPC care au descărcat si folosesc Horizon Go a crescut constant. Peste 10% din baza de clienti de televiziune digitală au descărcat aplicatia în doar 4 luni de la lansare. Până în prezent, clientii UPC au urmărit, prin intermediul Horizon Go, sute de mii de ore de continut TV online si au înregistrat, de la distantă, peste 20.000 emisiuni.

Detalii despre Horizon Go sunt disponibile pe pagina oficială UPC.

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locală, este lider în domeniul inovatiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit si analogică), Internet în bandă largă si telefonie în aproximativ 300 de localitati. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.177.800 de clienti la universul digital si le oferă experiente uimitoare. Premierele UPC pe piata din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza, Fiber Power 200 Mbps.
Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile si în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free si Horizon Go. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar