transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-01-2016

Vector introduce noi aplicatii, functii si fluxuri de Social Media: muzica, Facebook, Twitter si Evernote direct pe ceas

Vector introduce noi aplicatii, functii si fluxuri de Social Media: muzica, Facebook, Twitter si Evernote direct pe ceas
 Alte stiri la aceasta categorie

Posesorii ceasului inteligent Vector Watch se vor bucura de noi aplicatii si functionalitati in cadrul platformei ce include acum si stream-uri pentru conturile de Facebook si Twitter, cat si aplicatii pentru Evernote, Nest si muzica. Noua versiune a platformei se inscrie in strategia companiei de a creea o comunitate activa de dezvoltatori care sa furnizeze in timp cat mai multe aplicatii utile pentru utilizatorii Vector Watch.

Prin aplicatia de muzica, posesorii unui Vector Watch vor putea schimba, opri sau controla volumul melodiilor ascultate direct de pe ceas. De asemenea, odata cu noua aplicatie, utilizatorii vor primi pe ceas cele mai recente informatii din Facebook si Twitter precum evenimentele viitoare, numarul de “likes si share-uri” la ultimele postari, venite atat pentru conturile personale, cat si pentru paginile sociale aflate in administrare.

Pentru persoanele bine organizate, Vector ofera posibilitatea deschiderii listei de activitati zilnice din Evernote direct din interfata ceasului. Mai mult, cei ce detin termostatele Nest, pot controla temperatura locuintei, de la distanta, folosindu-se de ceasul Vector.

Noile functionalitati sunt acum disponibile pentru sistemele de operare iOS si Android prin actualizarea aplicatiei din App Store, respectiv Google Play. Pentru posesorii unui Windows Phone, platforma va fi actualizata in perioada urmatoare.

Cu un Vector Watch pe mana, utilizatorii pot vedea dintr-o privire ce intalniri au programate in acea zi, cine suna sau cine a trimis mesaje, care sunt cele mai importante stiri ale zilei cu aplicatiile CNET, BBC, The Economist si ESPN.

Totodata, senzorii de inregistrare a activitatii personale pot furniza un sumar al activitatii fizice de peste zi (numar de pasi, distanta parcursa, ore dormite sau comportamentul in timpul somnului). Impreuna cu aplicatiile specifice de fitness, posesorul unui ceas inteligent Vector poate stabili si urmari anumite obiective in privinta stilului sau de viata. Aspectul fetelor ceasului, impreuna cu alarmele sau fusurile orare pot fi modificate modificate cu ajutorul aplicatei mobile Vector Watch.

Au fost desemnate fetele castigatoare pentru concursul lansat la finalul anului trecut: developer.vectorwatch.com/contest/, multe dintre acestea urmand sa fie disponibile in curand si in magazinul virtual al Vector Watch.

Lista magazinelor de unde se poate achizitiona ceasul inteligent este disponibila pe site-ul companiei. In Romania, Vector Watch se gaseste in magazine precum Orange, eMag, elefant.ro, Flanco, Altex, Media Galaxy, Evomag.ro, F64.ro, CEL.ro, PC Garage.ro, Vexio.ro, Arsis si Germanos.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar