transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-12-2015

Western Union lanseaza WU.Com in Romania, Bulgaria, Croatia si Slovenia

Western Union lanseaza WU.Com in Romania, Bulgaria, Croatia si Slovenia
 Alte stiri la aceasta categorie

Western Union, unul din liderii globali în servicii de plăti anuntă lansarea de noi site-uri pentru tranzactii în România, Bulgaria, Croatia si Slovenia. Prin activarea acestor noi site-uri, Western Union poate să asigure servicii online de tranzactionare în 33 de tări si să permită clientilor să trimită bani în 200 de tări si teritorii.

"Western Union continuă să-si extindă reteaua tranzactională online în întreaga lume", a declarat Khalid Fellahi, vice presedinte senior si general manager Western Union. "Prin folosirea unei asemenea platforme, noi credem că suntem foarte competitivi si venim cu o propunere de valoare puternică, la scară globală."

Consumatorii din aceste tări pot de acum să efectueze transferuri de bani prin Western Union rapid, convenabil si sigur fie accesând direct site-ul, fie din locatiile agentilor din tara respectivă:

- România: www.wu.com/ro

- Bulgaria: www.wu.com/bg

- Croatia: www.wu.com/hr

- Slovenia: www.wu.com/si

Doar în prima jumătate a acestui an, compania a anuntat lansarea a cinci noi site-uri de tranzactii online; noi lansări de transferuri de bani pe mobil, împreună cu MTN în Rwanda si Coasta de Fildes, precum si cu Tigo în Rwanda; noi legături la ATM-urile din Polonia; noi chioscuri cu autoservire împreună cu WHSmith în Marea Britanie si noi servicii de primire bani prin card la ATM împreună cu MasterCard în România.


 
Platforma transfrontalieră a Western Union asigură capabilităti de plăti si transferuri de bani care integrează tehnologia, schimbul valutar, managementul datelor si infrastructura legislativă, de conformitate si de prevenire a spălării banilor în scopul unor transferuri de bani eficiente si în timp real aproape oriunde în lume.

Clientii pot continua să folosească reteaua extinsă de agenti de retail ai Western Union pentru a trimite si primi bani. În plus, destinatarii pot opta să directioneze fondurile într-un cont bancar sau într-un portofel mobil prin intermediul furnizorilor selectati de Western Union pentru plăti mobile. Prin intermediul acestor canale, Western Union răspunde la nevoile clientilor, oferind modalităti usoare de a face transferuri de bani, fie prin canalele de retail, fie prin cele digitale, în orice moment si către aproape orice destinatie dorită de ei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar