transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-01-2016

Wise Projects a dezvoltat aplicatia care transforma o idee in plan de afaceri

Wise Projects a dezvoltat aplicatia care transforma o idee in plan de afaceri
 Alte stiri la aceasta categorie

Wise Projects Development a lansat aplicatia web WiseStartUp care le facilitează viitorilor antreprenori drumul de la idee la planul de afaceri. “Am dezvoltat această aplicatie pentru a sustine cresterea afacerilor sociale din Romania si nu numai, în mod inovativ, durabil, Aplicatia este unică pe piata din România si este adaptată legislatiei si nevoilor pietei. Toti cei care vor acum să înceapă o afacere sau fac un plan de afaceri să aplice pentru un fond European sau credit folosesc documente în Excel, care sunt destul de greoiaie de înteles si completat. WiseStartUp te ajută să-ti creezi un plan de afaceri cap-coadă”, au declarat reprezentantii Wise Projects.

Aplicatia are integrate toate elementele necesare deschiderii unei afaceri: planificare, contabilitate financiară si management, si te ajută să îti faci planul de afaceri rapid si eficient, în patru pasi: Verifică ideea, Fă un plan, Colaborează si Vinde ideea.

Astfel, după introducerea ipotezelor financiare ale ideii tale în aplicatie afli de la început dacă merită să investesti într-o idee de afacere sau nu, îti construiesti usor bugetele si previziunile financiare, poti realiza un pitch pentru a atrage finantare si poti beneficia de consultantă.

Poti pleca în construirea planului tău de la o structură predefinită, dar o poti adapta în functie de solicitările potentialilor investitori si finantatori.

”Dacă ideea este viabilă, îti exporti planul de afaceri si îl urmăresti si poti modifica parametrii în el, dacă lucrurile se schimbă pe parcurs”, au spus reprezentantii Wise Projects, care estimează că va avea cel putin 1.000 de conturi până la finalul anului 2016.Aplicatia poate fi accesată pe website-ul companiei: http://wisestartup.ro/ si timp de o lună poate fi utilizata gratuit.

Investitia de 56.000 euro necesară dezvoltării acestei aplicatii a fost asigurată din fonduri europene, în cadrul proiectului “Măsuri active pentru dezvoltarea economiei sociale în regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia”.

“Orice antreprenor la inceput de drum stie că, pentru a reusi să pună pe picioare un business care să reziste în timp are nevoie de câteva ingrediente cheie: viziune, creativitate, pasiune si determinare. În plus are nevoie de cât mai multe informatii despre ce însemnă să dezvolti si să conduci o afacere, trebuie sa planifice cu grija fiecare pas si să actioneze conform unui plan bine pus la punct”, au mai spus reprezentantii Wise Projects.

Wise Projects este o întreprindere socială cu patru angajati axată pe dezvoltarea antreprenoriatului românesc si a afacerilor sociale, înfintată în acest an de doi antreprenori români: Corneliu Ionescu si Silvia Misu.

În completarea acestei aplicatii, Wise Projects organizează si workshop-uri specializate destinate micilor antreprenori sub denumirea de “Matematica elementară a unei afaceri”.

Wise Project Development este un HUB de întreprinderi sociale dezvoltat de doi antreprenori români: Corneliu Ionescu si Silvia Misu.

Economist de meserie si trainer din pasiune, Corneliu Ionescu a instruit peste 1.500 de persoane (tineri si adulti) în aproape 100 de cursuri pe teme precum educatie financiară, antreprenoriat, antreprenoriat social, scriere de plan de afacere, managementul afacerilor. A acordat consultantă pentru înfiintarea si/sau dezvoltarea a peste 30 de afaceri, din domenii diverse (de la agricultură până la cafenele sau dezvoltare imobiliară).

Cu o experientă în domeniul ONG de peste 15 ani, Silvia a arătat o permanentă preocupare în dezvoltarea propriilor competente în domeniul economiei sociale, educatiei si managementului organizational. si-a început activitatea de formare si consultantă prin îmbunătătirea serviciilor sociale ale diverselor organizatii prin introducerea activitătilor de animatie si ludotecă în oferta acestora, ulterior coordonând programe ample de consultantă in domeniul economiei sociale si educatiei, metodele folosite fiind îmbunătătite de formarea în NLP si analiza tranzactională.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. POSDRU/173/6.1/S/147019  - „Masuri active pentru dezvoltarea economiei sociale in Regiunile Bucuresti Ilfov si Sud Muntenia”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Oferta pentru oamenii care vor bani acum! Nu mai are rost sa cauti alte oportunitati, pentru ca acum ai la dispozitie acest sistem in care poti castiga bani, simplu, fara sa recrutezi oameni, fara batai de cap, fara o munca exagerat de grea. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar