transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-05-2015

Xerox inaugureaza un nou centru de servicii pentru clienti in Bacau

Xerox inaugureaza un nou centru de servicii pentru clienti in Bacau
 Alte stiri la aceasta categorie

Xerox isi extinde activitatea de servicii oferite clientilor europeni, prin deschiderea unui nou centru de customer care in Bacau, unde va angaja 140 de specialisti.

Noul centru, aflat in cladirea DiLivio Business Center, pe strada Ion Luca Caragiale numarul 1, va oferi servicii de custormer care clientilor din Italia. Numarul angajatilor va creste, odata cu diversificarea serviciilor oferite.

“Centrul din Bacau, nu numai ca extinde prezenta Xerox in Romania, dar se alatura unei retele globale, care proceseaza informatii pentru clientii din intreaga lume”, a spus Roberto Montandon, Vicepresedinte Strategy and Business Development, Customer Care Services, Xerox. “Clientii nostri apreciaza competentele angajatilor din Romania, precum cele lingvistice si tehnice, dar si dorinta acestora de a-si construi o cariera intr-o companie care ofera servicii la nivel global.”

Candidatii care concureaza pentru posturile libere trebuie sa cunoasca limba italiana, sa aiba competente de utilizare a calculatorului si experienta anterioara in domeniul serviciilor pentru clienti. Angajatii din Bacau vor face parte dintr-o echipa formata din 55.000 de agenti la nivel global, care raspund zilnic, din cele 160 de centre, la 2,5 milioane de solicitari, in aproximativ 30 de limbi.

Xerox detine in Romania doua centre in Bucuresti, trei in Iasi si unul in Oradea, cu un numar total de peste 2.000 de angajati.

Compania este prezenta in Romania de peste 45 de ani, oferind o gama variata de imprimante, copiatoare, multifunctionale, precum si servicii conexe si de business.

Pentru angajari si detalii legate de posturile libere, se poate contacta: call.specialist @ xerox.com.

Xerox (NYSE: XRX) este lider global in managementul documentelor, al tehnologiei si al serviciilor de business, ajutand organizatiile sa transforme modul in care isi administreaza afacerile si informatiile. Cu sediul in Norwalk, Conn., Xerox are peste 140.000 de angajati, care ajuta clienti din peste 180 de tari. Xerox ofera servicii de business, echipamente de imprimare si tehnologie software si hardware pentru managementul informatiei - de la date, la documente.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar