transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-11-2015

Xerox lanseaza etichete electronice pentru a combate produsele contrafacute

Xerox lanseaza etichete electronice pentru a combate produsele contrafacute
 Alte stiri la aceasta categorie

Xerox introduce in portofoliul sau doua etichete electronice, care pot colecta si stoca informatii privind autenticitatea si starea produselor si care vor ajuta companiile si institutiile publice sa isi protejeze mai bine echipamentele.

Xerox Printed Memory este o eticheta extrem de sigura, care contine pana la 36 de biti de memorie. Ea poate fi reinscriptionata, avand o capacitate de stocare de pana la 68 de miliarde puncte de date. Aceasta eticheta poate fi folosita, de exemplu, pentru a stabili daca un produs este original si pentru a urmari cum este manevrat pe parcursul transportului si al livrarii.

Cea de a doua eticheta, Xerox Printed Memory with Cryptographic Security, include un cod criptat unic, cum este codul de bare QR. Acesta poate fi citit doar de personalul autorizat, folosind un cititor care comunica cu o aplicatie securizata pentru smartphone. Combinatia eticheta electronica, cod imprimat si criptat ofera una dintre cele mai sigure solutii de pe piata impotriva produselor contrafacute. Eticheta poate fi folosita in diverse aplicatii, de la supravegherea si protejarea produselor farmaceutice, pana la asigurarea securitatii timbrelor pentru taxe. Functia criptografica de securitate a fost creata in cadrul PARC, o companie Xerox, si reprezinta o inovatie in categoria etichetelor electronice."Aceasta solutie asigura integritatea unui produs din momentul in care paraseste fabrica, pana cand ajunge la clienti", spune Steve Simpson, Xerox vice president responsibil pentru Xerox Printed Memory. "Etichetele noastre electronice ofera o metoda extrem de sigura si economica de autentificare si verificare a informatiilor referitoare la parcursul unui produs de-a lungul canalelor de distributie sau in timpul utilizarii.”

Metodele traditionale de combatere a produselor contrafacute, cum ar fi cerneala invizibila, hologramele si etichetele RFID, pot fi copiate, iar implementarea lor este costisitoare. Spre deosebire de acestea, Xerox Printed Memory with Cryptographic Security ofera proprietarilor de marci inregistrate o solutie accesibila si greu de contrafacut, datorita criptarii unice a fiecarei etichete.

In decembrie 2014, Xerox a devenit proprietarul licentei tehnologiei pentru etichete electronice, dezvoltata de catre Thin Film Electronics ASA. Ca urmare a acestui acord de licentiere, Xerox va produce etichete electronice in fabrica din Webster, New York.

Xerox contribuie la schimbarea modului in care functioneaza lumea. Folosindu-ne expertiza in imagistica, procese de business, analiza, automatizare si intelegerea nevoilor consumatorului, gestionam fluxul de lucru si oferim un grad mai mare de productivitate, eficienta si personalizare. Ne derulam activitatea in 180 de tari, iar cei peste 130.000 de angajati Xerox inoveaza si ofera servicii de business, echipamente de imprimare, software si solutii care produc o diferenta reala pentru clientii nostri - si clientii lor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar