transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-05-2023

Yala Smart pentru usi din PVC - solutia completa pentru securitatea casei tale

Yala Smart pentru usi din PVC - solutia completa pentru securitatea casei tale
 Alte stiri la aceasta categorie

Cu tehnologia moderna avansand rapid, majoritatea produselor casnice s-au transformat in dispozitive inteligente. Yala Smart Mentor SY018 5in1 Premium WiFi cu broasca pentru usi din PVC, lemn si metal este un exemplu excelent al unui astfel de dispozitiv, care ofera nu numai siguranta si confort, ci si o multitudine de functii inteligente pentru o experienta imbunatatita. In acest articol, vom discuta despre aceasta yala smart, importanta integrarii sale intr-un sistem smart home, precum si avantajele acestui produs.

Yala Smart Mentor SY018 5in1 Premium WiFi este un dispozitiv inteligent pentru inchiderea si deschiderea usilor, care are o multitudine de functii inteligente, ceea ce il face o alegere excelenta pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca siguranta si confortul. Aceasta include cinci moduri diferite de blocare/deblocare a yalei: prin aplicatie, ampenta (fingerprint), parola, card si cheie. Aceste functii ofera utilizatorilor mai multe optiuni pentru a se asigura ca usa lor este blocata si accesibila numai persoanelor autorizate.

O alta functie excelenta a incuietoarei inteligente este posibilitatea de a construi in aplicatie automatizari si scenarii diferite, cum ar fi blocarea automata a yalei dupa un anumit interval de timp, deschiderea si inchiderea dispozitivului prin programare locala sau de la distanta, sau activarea unui senzor pentru a deschide sau inchide usa. Aceste automatizari si scenarii fac parte dintr-un sistem smart home, ceea ce inseamna ca yala WiFi poate fi integrat intr-un sistem smart home mai amplu.In plus, incuietoarea smart poate genera coduri cu valabilitate limitata pentru accesul persoanelor care se afla in fata usii, ceea ce este util in cazul utilizarii produsului in regim hotelier. Aceste coduri pot fi trimise prin SMS sau e-mail, ceea ce face procesul de transmitere a informatiilor mult mai usor si mai convenabil.De asemenea, produsul are un pret redus, dar ofera o calitate superioara, ceea ce il face o alegere excelenta pentru utilizatorii cu bugete mai mici.

In concluzie, acest tip de yala este o soluție excelentă pentru o casă inteligentă, oferind mai multe modalități de deblocare și blocare, precum și funcții automate personalizabile. În plus, aceasta are un consum redus de energie și este disponibilă la un preț accesibil, fără a compromite calitatea. Compania Mentor a investit în cercetare și dezvoltare pentru a oferi produse sigure, practice și ușor de utilizat, cât și o platformă de suport tehnic și servicii post-vânzare de înaltă calitate.

Cu această incuietoare inteligentă, utilizatorii pot avea mai multă siguranță și control asupra accesului la domiciliu lor, fără a mai fi nevoie de chei sau alte dispozitive. De asemenea, Yala Smart Mentor SY018 poate fi utilizată în cadrul unei rețele smart home, în care toate dispozitivele sunt interconectate și pot fi controlate de pe smartphone sau de la distanță, oferind astfel o experiență mai comodă și mai eficientă.

În general, această yala reprezintă un pas important în evoluția tehnologiei și în creșterea securității pentru utilizatorii caselor inteligente. Oferind o multitudine de funcții și opțiuni personalizabile, Yala Smart Mentor SY018 poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească sistemul de acces la domiciliu și să aibă o experiență mai inteligentă și mai sigură.
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar