transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2016

Agentia de presă News.ro s-a lansat oficial si acorda o luna de acces liber la continut

Agentia de presă News.ro s-a lansat oficial si acorda o luna de acces liber la continut

Agentia independentă News.ro s-a lansat oficial odată cu activarea tuturor serviciilor pentru utilizatori. Acestia vor putea accesa liber toate informatiile publicate de către News.ro, timp de o lună, până la 31 martie 2016. Începând cu luna aprilie, accesul la fluxurile de stiri se va face pe bază de abonament.

Platforma News.ro, care functionează în versiunea Beta în următoarele zile, are la bază un model care permite accesul abonatilor agentiei la întregul continut chiar din interfata www.news.ro, fără a fi nevoie să se înregistreze într-un website separat. Astfel, platforma are un dublu rol. Este, pe de o parte, website-ul pe care utilizatorii care nu au un cont de acces pot citi cele mai importante stiri si titluri ale zilei, alături de informatii utilitare. În acelasi timp, www.news.

ro este si poarta de acces a abonatilor către toate informatiile publicate de către echipa editorială. Aici, cu ajutorul unui ID si al unei parole, abonatii News.ro citesc zilnic sute de materiale jurnalistice (stiri, reportaje, anchete, documentare, interviuri, exclusivităti etc.) grupate în fluxuri specializate: social, justitie, politic intern, economic, eveniment, politic extern, externe, entertainment, cultură-media, sport, agenda zilei.

”Împreună cu echipa de dezvoltare, am gândit o platformă de continut care să răspundă cel mai bine cerintelor utilizatorilor, abonati sau doar vizitatori ai www.news.ro, plecând de la experienta îndelungată pe care o avem pe segmentul agentiilor de presă. Cu o echipă editorială profesionistă, ne propunem să readucem jurnalismul de calitate în presa românească, iar News.ro este răspunsul nostru la această provocare”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

News.ro a fost lansată în luna februarie de către cei mai buni jurnalisti de agentie din România, cu misiunea de a deveni lider pe acest segment media în următorul an. News.ro furnizează continut de calitate, adaptat conditiilor actuale de piată, către clienti media, institutionali si corporate. Noua institutie media urmează, prin continutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agentii de presă: încredere, acuratete, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

News.ro functionează în cadrul societătii S.C. N.RO AGENtIA DE sTIRI S.R.L., special înfiintată în 2016 pentru a opera business-ul de agentie. Actionarii societătii sunt Liviu Sfrija (fost general manager Henkel România, fondator TerraBisco – compania de productie si distributie de alimente de panificatie cu termen lung, desprinsă din Vel Pitar – cu afaceri în dezvoltarea de produse si marketing, membru al board-ului Salvati Copiii, fondator al Festivalului Brazilor de Crăciun), Orlando Nicoară (antreprenor în media si digital de peste 15 ani, fost director general Mediafax Group), Marius Popovici (antreprenor, de 25 de ani, în domeniul proiectărilor de infrastructură) si Ovidiu Românasu (are o experientă de peste 8 ani în antreprenoriat, în domeniul absorbtiei fondurilor europene). Fiecare dintre cei patru antreprenori detine o participatie minoritară în compania nou-înfiintată.

”News.ro este o platformă curată, foarte simplu de folosit, intuitivă, care permite dezvoltări ulterioare pe care le vom face până la finalul anului. Vom continua să lansăm servicii, să încheiem parteneriate strategice si să producem cel mai bun continut jurnalistic, astfel încât să devenim lider în rândul agentiilor de presă, obiectiv stabilit încă de la început”, a precizat directorul de dezvoltare al News.ro, Orlando Nicoară.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar